Kurt Rasel i Goldi Hon
EPA/Paul Buck
Kurt Rasel i Goldi Hon

EPA/Paul Buck

 Foto: EPA/Paul Buck

I nakon 37 godina zajedničkog života nisu dosadili jedno drugome. Zbog aktualne zdravstvene situacije i pandemije korona virusa trenutno su u karantinu, ali to ih nije sprečilo da barem malo zajedno prošetaju po svom kvartu, štiteći se od virusa zaštitnim maskama na licima.

Njihova ljubavna priča zaista je posebna, a najbolje ju je opisala sama Goldi Hon, glumica koja je pre Rasela bila u braku, i to dva puta.

- Srećni smo i zaljubljeni. Volim da budem s njim, svako jutro mi donosi kafu, ja ga za to nagradim poljupcem. Volimo se, ali i svađamo, baš kao i svaki drugi par. Volimo život koji živimo zajedno - rekla je.

 Goldi Hon i Kurt Rusel sreli su se davne 1968. godine na snimanju filma 'The One and Only, Genuine, Original Family Band', a iako je njihova veza započela tek godinama kasnije, Rasel je impresionirao Goldi.

- Imala sam 21, a on 16 i smatrala sam ga neodoljivim, ali i premladim za mene. Kada smo se ponovno sreli nakon niza godina, odmah mi se svideo, a i istog sam se trena prisetila koliko mi se tada sviđao. Oboje smo se zarekli da više nikada nećemo imati veze s drugim glumcima, ali nikad ne reci nikad - izjavila je jednom glumica za BBC Radio 4.

Kurt Rasel i Goldi Hon

EPA/Paul Buck

Foto: EPA/Paul Buck

- Nekako smo uspeli da stignemo do stana, zamišljajući nameštaj u izmišljenoj spavaćoj sobi, ali vođenje ljubavi bilo je stvarno, a ubrzo se na vratima pojavila policija jer smo morali da provalimo u kuću za koju nismo imali ključ - otkrio je Rasel.

- Ono što me je uverilo da je on taj bilo je kada sam gledala njegov odnos s mojom decom, kada su došli da me posete na filmskom setu. Bio je neverovatan s njima. Totalno prirodan.

- Iako se nikada nisu venčali, jedno drugome uvek su bili odani.

- Ljubav, zahvalnost i saosećanje, jer ponekad će svaki muškarac i svaka žena izludeti svog partnera. Porodica, sreća, smeh i se*s ključ su uspeha veze - priznala jeGoldi Hon, dok je Kurt Rasel izneo svoje viđenje:

- Govorim to već poslednje 34 godine - mislim da Goldi i ja nismo ništa drugačiji od ostalih parova jer prolazimo kroz iste stvari. Ali važna je stvar znati od početka da će u svakoj vezi biti uspona i padova, i svega ostalog, samo to treba prebroditi. Shvatam zanimanje javnosti i fascinaciju ljudi našim odnosom. Brak je institucija koja je tu od pamtiveka, ali oboje smo shvatili da ne želimo biti deo te tradicije. Da me pogrešno ne shvatite, brak nije ništa loše i ko zna, možda ćemo jednom u budućnosti doći i reći: 'Želimo to da uradimo.' A ako se to i desi, nećemo praviti spektakl od toga, biće to nešto samo za nas - rekao je Rasel.

Kurt Rasel

Profimedia

Foto: Profimedia