"ISTRAJNA, NEUSTRAŠIVO ŽENO..." Za njega je to potresno i bolno: Bivši dečko, Radovan Vujović, najlepšim rečima poslao podršku Mileni! (VIDEO)

Objasnio je da mu je drago što je podrška masovna i što dolazi sa različitih strana

Bivši dečko Milene Radulović, glumac Radovan Vujović rekao je da je ona jedna hrabra, istrajna, neustrašiva žena i da kad je čuo potresnu priču ni jednog trenutka nije imao dilemu koga da podrži.

Na pitanje kako je reagovao kada je čuo da je glumica Milena Radulović prijavila učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje odgovorio je da je na to reagovao kao i svako normalan.

- Naravno da je to sve za mene bilo, i dalje jeste, i šokantno i potresno i bolno. Pošto sam sa Milenom bio u vezi preko četiri godine i pošto je jako dobro poznajem kao čoveka ni jednog trenutka nisam imao dilemu koga da podržim - rekao je Radulović.

SUMNJALI SU U NJIHOVU LJUBAV Imaju dva sina i skladan brak: Upoznajte Željanu, prelepu supurugu Nenada Okanovića! (FOTO)

Objasnio je da mu je drago što je podrška masovna i što dolazi sa različitih strana.

- To što su uradili Milena i te devojke ispred kojih je ona stala je apsolutno herojski čin za koji je potrebna hrabrost koju retko ko od nas ima ako ćemo da budemo iskreni - rekao je glumac.

Na pitanje da li je iznenađen što se Milena odvažila na tako nešto odgovorio je odrično.

- Milena jeste neustrašiva. Ona je hrabra jedna žena, istrajna. Vest je bila šok zato što je sadržaja takvog kakvog jeste, ali taj njen potez za mene uopšte nije bio iznenađenje, jer znam ko je ona, znam na šta je sve sposobna - rekao je on u emisiji "Među nama".

GODINAMA PRIČAJU DA JE ALEKSIĆ SE*SUALNI PREDATOR! Zašto ćute Biković, Kostić, Savić, Kojo i Đuričko? (VIDEO)

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi