Katarina Baban
Instagram/printscreen
Katarina Baban

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Katarina Baban je hrvatska televizijska, pozorišna filmska glumica. Sada je gledate u popularnoj seriji ''Drugo ime ljubavi'' kao Tamaru.

Katarina Baban je hrvatska televizijska, pozorišna filmska glumica. Ulogom u hrvatskoj televizijskoj telenoveli "Tajne" Katarina dobija sve širi medijski prostor i publicitet među gledaocima. Sada je gledate u popularnoj seriji "Drugo ime ljubavi" koja se na TV "Prva".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on Aug 25, 2020 at 2:30am PDT

Svestrana glumica iz Osijeka snimila je svoju reakciju na šamar koji je odradila na setu serije "Drugo ime ljubavi", a vidi se da je u tome i te kako uživala...

- Ljudiii!!! Nakon nebrojeno puno njenih šamara, došao je red na mene! Ajmeee, koliko sam cijuknula od sreće kad sam to pročitala u scenariju! Najdraža moja profesorice, morala sam vratiti za sve šamare koje je pola casta dobilo od strane Julije - napisala je ispod snimljenog videa glumica Katarina Baban, dok je ponovno proživljavala nezaboravnu scenu iz serije "Drugo ime ljubavi".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on Apr 29, 2020 at 12:00pm PDT

Zbog ljubavi prema glumi, 2007. godine upisala je Umetničku akademiju, smer glume i lutkarstva u Osijeku. Diplomirala je 2012. Godine.

Godine 2015. upisala je Školu za modu i dizajn.

Pročitajte i: