Suzana Žunić
Print screen
Suzana Žunić

Print screen

Suzana Žunić, Foto: Print screen

Osvojivši ovu prestižnu lentu, ona je dospela u središte interesovanja javnosti, a time je svakako postala i tiha patnja mnogim muškarcima, dok su je drugi posmatrali kao samo još jedan trofej koji treba da osvoje. Jedan od njih je bio i perspektivni hrvatski fudbaler Igor Štimac koji je, samo godinu dana pre nego što je Suzana proglašena za Mis Jugoslavije, doneo svojoj zemlji zlato na Svetskom prvenstvu u Čileu.

Kako su oboje bili pozivani na najznačajnije prijeme u zemlji, kao ponos nacije, nije prošlo mnogo vremena pre nego što su se sreli i otpočeli romansu o kojoj se nadugo i naširoko pisalo u medijima.

Brak koji je usledio ubrzo zatim i trajao narednih 19 godina mnogima je delovao kao ideal sreće. Imali su sve: uspeh, lepotu, popularnost, poštovanje u društvu.

Međutim, Žunićeva je iza te maske srećne žene krila duboko nezadovoljstvo prouzrokovano konstantnim prevarama, budući da je njen suprug iznova polazio u nove osvajačke pohode. Misice, glumice, pevačice...

O njegovim brojnim aferama se nikada nije glasno govorilo, ali su bile javna tajna, a time i sama Suzana predmet podsmeha.

Sve je ipak kulminiralo kada je Igor bacio oko na jednu od tadašnjih najpopularnijih pevačica Alku Vuicu.

Alka Vuica

screenshot Youtube

Alka Vuica, Foto: screenshot Youtube

Sve ono što je tada isplivalo u javnost, bila je poslednja kap koja je prelila čašu, tako da je Suzana Žunić nakon dve decenije nepoštovanja od strane supruga i podsmeha od strane društva, odlučila da ga napusti.

Kako piše sajt "Luftika", Suzani Žunić trebalo je mnogo vremena da se oporavi od ovih udaraca, ali uspela je da se izbori s depresijom.

Suzana Žunić

Facebook

Suzana je danas ponovo srećna, Foto: Facebook

Posle razvoda od Štimca, Suzana se 2015. godine udala za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića, posle šest godina zabavljavanja. Suzana iz braka sa Štimcem ima sina Luku i ćerke Miju i Deu.

Ona je danas uvažena slikarka, a sve ove godine nisu naškodile njenoj lepoti.

 

Komentari (2)

SRECNO

02.07.2017 18:25

I HRABRO U NOVOM BRAKU SA DIVNIM ČOVEKOM.

Ina

02.07.2017 18:44

pa pisite o nasem 'idealnom paru'...biznis-braku..lako je o tudjim..i ovde se sveee zna