Suzana Žunić
Screenshoot Youtube
Suzana Žunić

Screenshoot Youtube

Suzana Žunić, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Osvojivši ovu prestižnu lentu, ona je dospela u središte interesovanja javnosti, a time je svakako postala i tiha patnja mnogim muškarcima. Onaj koji je želeo po svaku cenu da je osvoji je perspektivni hrvatski fudbaler Igor Štimac koji je, samo godinu dana pre nego što je Suzana proglašena za Mis Jugoslavije, doneo zlato na Svetskom prvenstvu u Čileu.

Kako su oboje bili pozivani na najznačajnije prijeme u zemlji, kao ponos nacije, nije prošlo mnogo vremena pre nego što su se sreli i otpočeli romansu o kojoj se nadugo i naširoko pisalo u medijima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by James Oates (@the_bearded_warrior) on Mar 5, 2013 at 12:31am PST

Brak koji je usledio ubrzo zatim i trajao narednih 19 godina mnogima je delovao kao ideal sreće. Imali su sve: uspeh, lepotu, popularnost, poštovanje u društvu. Međutim, Žunićeva je iza te maske srećne žene krila duboko nezadovoljstvo prouzrokovano konstantnim prevarama, budući da je njen suprug iznova polazio u nove osvajačke pohode. Misice, glumice, pevačice... O njegovim brojnim aferama se nikada nije glasno govorilo, ali su bile javna tajna, a time i sama Suzana predmet podsmeha. Pogotovo se znalo za njegovu romansu sa pevačicom Alkom Vujicom.

Suzana Žunić

Screenshoot Youtube

Suzana Žunić, Foto: Screenshoot Youtube

Sve ono što je tada isplivalo u javnost, bila je poslednja kap koja je prelila čašu, tako da je Suzana Žunić nakon dve decenije nepoštovanja od strane supruga i podsmeha od strane društva, odlučila da ga napusti.

Kako piše sajt "Luftika", Suzani Žunić trebalo je mnogo vremena da se oporavi od ovih udaraca, ali uspela je da se izbori s depresijom.

Posle razvoda od Štimca, Suzana se 2015. godine udala za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića, posle šest godina zabavljavanja. Suzana iz braka sa Štimcem ima sina Luku i ćerke Miju i Deu.