SEĆATE LI SE MALOG HALILA? Zvezdu filma "Lepa sela lepo gore" život nije štedeo, napustio je Srbiju, a evo gde je danas i čime se bavi!

Miloša je teška životna situacija, odvela u potpuno drugom pravcu i daleko od Srbije, za razliku od njegovog kolege iz ove scene Admira Šehovića (glumio je malog Milana), koji se i dalje bavi glumom

Miloš Đuričić
Miloš Đuričić, Foto: Printscreen/Youtube/Prinstscreen

Scena iz kultnog filma "Lepa sela, lepo gore" u kojoj najbolji drugovi Milan i Halil idu u "štetu" sa teta Đanom (Milicom Trofrtaljkom) ušla je u istoriju domaće kinematografije.

Malog Halila igrao je Miloš Đuričić iz Višegrada, kom je u filmu zapalo da se snike pre teta Đanom, a glumac je nakon ove zapažene uloge morao da napusti Srbiju i nikada se više nije bavio glumom iako je želeo.

Miloša je teška životna situacija, odvela u potpuno drugom pravcu i daleko od Srbije, za razliku od njegovog kolege iz ove scene Admira Šehovića (glumio je malog Milana), koji se i dalje bavi glumom.

Pre 23. godine, napustio je Višegrad i preselio se u Austriju, gde je radio razne poslove, oženio se i ima dva sina, a trenutno radi u špediciji i bavi se transportom.

- Imao sam veliku želju da postanem glumac. Nažalost, sudbina me je naterala da dođem u Austriju. Moji roditelji su se rastali kad sam imao tri godine. Majka je otišla za Austriju, a ja sam ostao s tatom u Višegradu. Nakon snimanja filma moj otac je umro. Nisam imao kod koga da budem. Majka me je odvela i to je bio kraj jedne možda sjajne karijere - izjavio je Miloš koji se, kako kaže, mnogo namučio u stranoj zemlji.

- U Austriji živim od 1998. godine. Završio sam gastronomiju i posle toga sam se oženio. Život me nije štedeo i mnogo sam se napatio u novoj tuđoj zemlji. Imam dva sina - ispričao je ranije za domaće medije Miloš.

Podestite se kultne scene iz filma "Lepa sela lepo gore" i pogledajte kako mali Halil danas izgleda!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi