Dejan Nestorović
Privatna arhiva
Dejan Nestorović

Privatna arhiva

Dejan Nestorović, Foto: Privatna arhiva
Dejan Nestorović

Privatna arhiva

Dejan Nestorović, Foto: Privatna arhiva

- Realnost je da su rijaliti programi najgledaniji tv format na Balkanu i da u njima na najbolji mogući način možete da promovišete sebe i svoj rad, najširim narodnim masama. Glavni motiv mog ulaska jeste promocija ljudskih prava, na svim poljima. Želja mi je da približim evropske vrednosti gledaocima i predstavim lepotu svetskih destinacija na kojima sam živeo ili boravio turistički. Iako sam dobio posao u Americi, kao nastavnik i motivacioni govornik iz oblasti zdravog i sportskog života, odlučio sam da zimske praznike provedem u najgledanijem tv formati na Balkanu - kaže Nestorović i otkriva da učešće nije ni malo lako, iako gledaoci stiču takav utisak.

Dejan Nestorović

Privatna arhiva

Dejan Nestorović, Foto: Privatna arhiva

- Obavezno dnevno snimanja traje oko 17 sati i to iscrpljuje organizam! Ako ozbiljno shvatite vašu ulogu u samom projektu i želite da vas i gledaoci dožive maksimalno profesionalno, onda su neophodne i neke pripreme. Ja sam se opredilo za boks i jogu, pored saveta koje sam dobio od prijateljice Maje Nikolić - priča Nestoroivć i nastavlja:

 

Dejan Nestorović

Privatna arhiva

Dejan Nestorović, Foto: Privatna arhiva

 - Imam vrhunske trenere u Novom Sadu, za boks, dok sam jogu radio kod mog albanskog prijatelja Dimitrisa Bekima u Prištini. Jako je bitno da osnažite um i napravite ravnotežu između telesnog I dunovnog, kada su zatvoreni projekti u pitanju. Vrlo je važno koliko ste mentalno jaki da pred milonskim auditorijumom budete ono što jeste. Bitno je da sačuvate svoj identitet, izdržite sve pritiske i što bi Ivo Andrić rekao budete čovek. Narod ne možete lagati, narod čita mimiku sa lica i sve im je jasno kada vas gledaju uživo 24 sata dnevno i tako iz dana u dan - iskren je Nestorović.

Posle izlaska iz rijalitija, Dejan planira da se posveti poslu motivacionog govornika.

Dejan Nestorović

Privatna arhiva

Dejan Nestorović, Foto: Privatna arhiva

- Dobio sam ponudu jedne zdravstvene - spa akademije da radim kao trener i predavač u oblasti motivacije, ličnog razvoja i samopomoći. Planiram, da ostanem tamo, dok se u Srbiji ne ukaže prilika za kvalitetnom autorskom emisijom, koja bi se bavila sociološkim temama, poput onih u italijanskim produkcijma na "Raj Uno" kanalima - otkrio je Nestorović neposredno pred ulazak u popularni rijaliti.

Komentari (8)

aza

16.12.2016 13:59

Jao bre novinari, prestanite da pravite od gay osoba strejt muskarce. Zauvek cemo biti klozetirana drzava u kojoj se svi foliraju pocev od ovog ovde. Gay pa gay, mozes misliti, samo nemojte da obmanjujete javnost.

max

16.12.2016 14:16

gej kvota ko na barselonu

coa

16.12.2016 14:36

mami zenske uzdahe?? jeste realni? momak je gay i to se vidi iz aviona

Maja

16.12.2016 17:45

Jaaaaaao, ja sam žensko i ovo mi je odvratno, šta je bre ovo???

Ana

16.12.2016 17:46

Fuj! toliko.

Sara

16.12.2016 17:50

Muška plastičara, bolje uvedite onog lika iza na fotografiji sa Vendi....bolji je!

hothoror

17.12.2016 09:51

E samo je jos ovaj falio..Svasta!A Brendon,da li ce i on uci!Ha,ha,ha..koja ekipa covece!!!!To samo Maric moze da sastavi..ali ocigledno da bas i nema smisla za ovakve tipove soa!Bolje da se drzi,Cirilice,posto mu je izbor za izbegavanje a ne za gledanje!Maricu ljudi su se pozeleli pozitivne energije i a ne ovih,grotesknih likova,koji zrace..ali samo vama!Mozda da ih kuci zovete,ako vam se oni bas toliko svidjaju,ali ne i na tv Happy u,zabavno humoristicki program,kako ga vi iz miloste zovete..

djenka

17.12.2016 11:16

Bivši striper i Kačavendin ljubimac - stipendista može da mami samo muške uzdahe, kao i do sad.