Kristijan Golubović
D.P.
Kristijan Golubović

D.P.

Kristijan Golubović, Foto: D.P.

 

- Aleksandra Subotić ne zna ni moje puno ime jer mene nije krstio Mile Muštikla iz Pepeljevca već najveći vitez među mangupima Ljubomir Magaš Zemunac. Imao sam tu čast da dobijem dva imena Aleksandar Kristijan kao aristokrata neki - rekao je Kristijan, a potom opleo po Dalili, Tijani i Dejanu i nazvao ih pogrdnim imenima.

Aleksandra je jedina od prozvanih odgovorila Kristijanu.

- Jadan si, bedan si, pozdravlja te voštana figura, mnogo si smešan. Da je bitna težina i visina ti ne bi dobijao svaki dan batine u zatvoru - rekla je Aleksandra, prenosi "Happy.rs".

 

 

Komentari (1)

Komičar

18.01.2017 09:27

Šta reći;Prvo su Subotićka i ova narkomanka od Krunićke isprozivali njega ,da bi normalno Kristijan reagovao,znajući kakva je familija Subotić a posebno kakva je ova Krunićka koju smo svi videli na Farmi kako se mučila na sve načine nebi li je Kristijan odradio..Mislim da je Krunićka više za psihijatriju nego za ovaj Realiti ,gde poneki učesnici pokazuju ne znanje,kulturu i manire ulice.Ne znaju ni svrhu ovog Realitija.A realiti su;Aleksandra,Ljuba,Čabrkapa,Kristijan.Jelena,Vesna Dalila,Ajfonka.