Izbegava  sud: Tijana  Đuričić
Milorad Milanković
Izbegava  sud: Tijana  Đuričić
Izbegava sud: Tijana Đuričić, Foto: Milorad Milanković

 

Naime, ona se početkom meseca nije javila istražnom sudiji po obavezi, zbog čega je izdat nalog za policijsko privođenje, saznaje “Alo!”. Ukoliko se Đuričićeva u dogledno vreme ne pojavi kod sudije, a policija je ne pronađe na adresi koju je ostavila u sudu, biće podignuta poternica.


- Đuričićeva nije došla prvog u mesecu da se javi sudiji, što je dužna da čini po naredbi tužilstva koje vodi istragu zbog sumnje da je prebila podstanarku koja je živela u njenoj kući. U sudu se nije pojavila ni njena cimerka Tanja M. kao još jedan osumnjičeni u ovom slučaju, dok se treći akter tog incidenta odazvao. Pošto Đuričićeva nije obavestila sud o promeni adrese, a ni gde se nalazi, sudija je bio primoran da naredi policiji da je pronađe na adresi koju je ostavila sudu - kaže izvor iz Palate pravde i dodaje da je tužilaštvo još tri meseca produžilo meru obaveznog javljanja sudu.


- To je dužna da čini jer je istraga protiv nje još u toku. Do sada se uredno javljala, ali ne znamo šta se sada dešava sa njom. Ukoliko je policija pronađe, ona će biti sprovedena u pritvor. U suprotnom će biti podignuta poternica - završava izvor za naš list.