O OVIM PRELJUBAMA BROJI CEO REGION Ponizili su svoje supruge, njihove javne vrele akcije zgrozile su javnost, ovo su najpoznatiji švaleri u rijaliti programu, a evo od koga je sve počelo!

Sve ih je dočekao razvod nakon izlaska, a evo da li je i koja je javna preljuba uspela nakon završetka rijalitija

Rijaliti
Rijaliti, Foto: Printscreen / Instagram

Ulaskom u rijaliti format "Zadruga", "Parovi" i "Veliki brat"  pojedine osobe nisu ostale verne svojoj polovini, pa pred kamerama i milionima nisu ostale verne i nisu uspele da odole iskušenjima.

Mirjana i Nemeš
Mirjana i Nemeš, Foto: youtubeprintscreen

Takođe, u rijaliti programu "Veliki brat" Marijana Čvrljak je prevarila partnera sa Nikolom Nemeševićem Nemešom. Ona je je 2011. godine u "Velikom bratu" naočigled mnogobrojne publike počinila javnu prevaru i ostavila supruga. Oni su se čak i venčali, ali brak nije potrajao.

Ana i David
Ana i David, Foto: E-Stock

David Dragojević je prevario tadašnju devojku Aleksandru Subotić u rijalitiju sa starletom Anom Korać. Njihova ljubav nije potrajala, a Aleksandra sada ima dete sa partnerom Pecom.

Dragana Mitar i Edis Edo Fetić
Dragana Mitar i Edis Edo Fetić , Foto: Screenshot

Edis Fetić prevario je svoju suprugu Zilhu sa Draganom Mitar u Zadruzi, a sa Draganom po završetku rijalitija nije ostao u vezi i svako je krenuo na svoju stranu. Zilha je uručila Edi papire za razvod još tokom rijalitija, tako da je i Fetića javna prevara koštala braka.

Tara i Ša
Tara i Ša, Foto: youtubeprintscreen

Trenutno su glavna tema svih reper Nenad Aleksić Ša i Tara Simov. On je svoju suprugu Ivanu Aleksić prevario u rijaliitju, a romansu sa svojom ljubavnicom Tarom nastavio, čak planiraju i zajednički život, kao i porodicu.

Maja i Janjuš
Maja i Janjuš, Foto: printscreen

Osim Tare i Ša, i Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš ne prestaju da intrigiraju javnost svojim odnosom. Bivši košarkaš se razveo od žene Ene, sa kojom ima ćerku Krunu, zbog javne prevare u rijalitiju sa Marinkovićevom.

Ivan i Milijana
Ivan i Milijana, Foto: youtubeprintscreen

Pevač Ivan Gavrilović nije odoleo iskušenju, te je u rijaliti programu "Parovi" stupio u vezu sa Milijanom Bogdanović koja je 29 godina mlađa od njega.

- Činjenica je da sam prevario ženu, i da sam se zaljubio u Milijanu. Podmladio sam se pored nje, ne bi bilo loše da se umnožimo. Ona kuka za detetom. Ne mogu više da mislim šta misli Marina, ovo što se desilo nije normalno - rekao je Ivan nedavno.

Ša potpuno izgubio kompas, zabranio Tari da se druži sa "ološem", detaljnije o tome OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi