Tijani Đuričić
Đorđe Kojadinović
Tijani Đuričić
Tijani Đuričić, Foto: Đorđe Kojadinović

 

Protiv nje se trenutno vodi postupak zbog krađe u jednom prestoničkom tržnom centru, gde je uhvaćena na delu sa drugaricom Danijelom D.


Prema našim saznanjima, nijh dve su 28. februara 2011. godine pokušale da orobe radnju stavljajući ženske krpice u torbu.

 

Ukrala:

- pet delova kupaćih kostima po 1390

- jedan deo kupaćeg kostima od 990

- tri majice od po 1490

- sedam grudnjaka od po 1490

- jedan deo donjeg veša od 1190

- jedan deo kupaćeg kostima od 990

- tri grudnjaka od po 1490

- dva dela veša od po 890

* cene su u dinarima

 

- One su prvo ušle u kabinu prodavnice, gde su makazama sa stvari skidale sigurnosne osigurače, pri čemu su neke stvari oštetile, nakon čega su ih stavile u torbu. Po izlasku iz prodavnice oglasio se alarm, zbog čega ih je radnik prodavnice zadržao, pa su im po dolasku pripadnika MUP-a oduzete stvari uz potvrdu koju su potpisale. Među ukradenom robom bilo je sedam delova kupaćih kostima, tri majice, deset grudnjaka i nekoliko pari donjeg veša. Vrednost ukradene robe procenjena je na 31.270 dinara u tom trenutku. Protiv njih je istom trenutka pokrenut postupak jer se smatra da su u lopovluk krenule s namerom, s obzirom na to da su nosile makazice. Njima još nije presuđeno, ali se okončanje postupka očekuje uskoro - kaže naš izvor upućen u celu priču.


S druge strane, kada smo pozvali Tijanu, ona nije želela da prizna to delo.
- U šoku sam šta me pitate. To se nikada nije desilo, niti sam dobila bilo kakav sudski poziv. Prvo se o meni piše kao o prostitutki, a sada i ovo. Molim vas da proverite informaciju - poručila nam je kraljica silikona, a kada smo joj rekli da je naš izvor pouzdan i da imamo broj predmeta pod kojim se vodi njen slučaj, zapretila je tužbom.
S obzirom na to da ko krade, taj i laže, nije nas iznenadilo što Tijana nije želela da prizna ovu mračnu tajnu iz prošlosti, koje se očigledno stidi.

Tijana sa majkom
Tijana sa majkom, Foto: Đorđe Kojadinović

 

Tijanina mama: Ubacite me na farmu!

Da iver ne pada daleko kod klade, objasnila nam je majka izbačene učesnice “Farme”, koja je poručila produkciji da je ona pravi lik za njihov rijaliti. -Ma što mene ne puste da uđem na farmu? Sve bih ih postrojila, ne bi oni mogli tako da se ponašaju. Očitala bih ja njima bukvicu. Ja, za razliku od moje Tijane, imam veći fond reči, a ona je povučenija. Svašta je tamo preživela, Kristijan je mogao da je ubije - rekla nam je Zagorka.

Komentari (2)

josif

14.10.2015 09:35

Kakvo ruzno stvorenje sa nesrazmernim dimenzijama.Jel ovo neko j--e?Ja nebih ni da mi plate.Pozz.MKD

Lili

14.10.2015 16:47

E bas si t Zgaorka neka licnost da te tamo gledamo ma evo jedva cekamo d ati udzes Nebitna osobo sjedi kuci i pokusaj odgojit kcerku da ne jase na tudje ljude i ne siri lazi i ne krade i da se brine za to jadno Pseto ,,Bas si ti za neki Rijality ma idi ba tamo peri sudje i kuhaj rucak Nebitna zeno