Dejan Nestorović
promo
Dejan Nestorović

promo

Dejan Nestorović, Foto: promo

Dejanova misija u novoj sezoni "Parova" je da promeni ono što mu se u ovom šouu nimalo ne sviđa.

- Često ne mogu da gledam, to što se u rijalitiju radi! Upravo zbog toga i ulazim tamo, da bih promenio ono što ne mogu da gledam! U ime onih koji dele moje mišljenje, u Srbiji i šire, to je jedna od premisa kojom ću se rukovoditi tokom boravka u najgledanijem TV formatu u Srbiji - kazao je Nestorović za "Alo.rs", koji je aktivista i borac za ljudska prava iz NVO "Sigurna pozicija".

Ovaj atraktivni Novosađanin na čije čari nisu pale mnoge dame, smatra da će veliku podršku dobiti od građana Srbije, kao i građana Bosne i Hercegovine.

Dejan Nestorović

Privatna arhiva

Dejan Nestorović, Foto: Privatna arhiva

- Ovo je Srbija, za mene najlepša zemlja na svetu. Ja nemam drugu državu, ona je moja i želim da bude sve bolja. Ja sam predstavnik kulturnih, evropskih, naprednih ideja u mojoj zemlji. Dolazim iz Novog Sada, koji je proglašen prestonicom kulture i ponosim se tom činjnicom, kao i moji sugrađani. Najveći broj glasova i podršku u rijalitiju, očekujem od mojih Novosađana, ali i građana iz Bosne i Hercegovine, čiji su humor i optimizam nenadmašivi. Rijaliti jeste, zabavan, ali i edukativan program. Moju, podršku kriminal nikada nije imao, niti će imati. Tako da mene loše dobro zna. Zahvalan sam produkciji, što mi je još jednom ukazala povenje, koje ću opravdati pred gledaocima - dodaje Dejan koji ne krije da mu je velika želja da dobije autorsku emisiju.

- Planiram da promovišem ljude i njihova dela. Ili ćemo početi da promovišemo ljude ili će da nas satru neljudi - poručuje Nestorović