Ana Nikolić
Alo
Ana Nikolić

Alo

Ana Nikolić, Foto: Alo

Ana je od početka karijere važila za jednu od najatraktivnijih pevačica na estradi, za kojom su muškarci gubili glavu.

Međutim, pre oko četiri godine počela je njena borba sa viškom kilograma, a Nikolićevoj se na licu sve više ocrtavala nesigurnost zbog ovog problema.

Kako je sama ispričala jednom prilikom, u trenutku kada je otišla na porođaj sa ćerkom Tarom, Ana je imala 100 kilograma.

Ana Nikolić

E stock

Ana Nikolić, Foto: E stock

Nakon porođaja, višak kilograma je sporo odlazio, ali je Ana ipak povremeno počela da se pojavljuje u javnosti. Međutim, jedna stvar koju su svi primetili jeste da je u tim prilikama uvek bila ozbiljnog, nekad čak i tužnog izraza lica, koji je oslikavao njeno nezadovoljstvo.

Ipak, uz rad, disciplinu i jaku volju i motivaciju, Ana se ponovo posvetila svom izgledu i kilogrami su počeli da se tope.

Kako je ispričala svojevremeno, uspela je da smrša više od 50 kilograma, i to uz pomoć redovnih treninga, dijete i tableta za mršavljenje.

- Moja tajna kako sam smršala. Nešto najbitnije je unos tečnosti. Imam svoju jutarnu rutinu. Čim ustanem pijem 2 čaše vode. Nekad sa limunom, a nekad bez. Posle toga sledi moj doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo sveža salata ili pahuljice. Za vreme ručka jedem belo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate (belo brašno), držim se unosa kalorija od 1000kcal do 1200kcal. Slatkiša sam se odrekla skroz. Meso takođe, sem ribe. Ako mi baš padne šećer, onda pojedem kašiku nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe - rekla je Ana i dodala:

Ana Nikolić

Printskrin

Ana Nikolić, Foto: Printskrin

- Čovek mora čvrsto da odluči da nešto želi da promeni i samim tim će uspeti. Prvih mesec dana je teško, ali navikneš se. Uz pomoć tableta za mršavljenje nisam osećala glad i nisam imala potrebu da večeram. Ako ogladim u kasne sate pojedem nešto od povrća. Šargarepa, krastavac ili samo zelenu salatu. Što manje slano, to bolje. Pijem 2 do 3 litra vode dnevno. Nekad i 4!

Ana Nikolić sada je ponovo žena kojoj mnoge druge dame zavide na izgledu, iako, s druge strane, ima i onih koji smatraju da je sada premršava.

Komentari (3)

janko

06.04.2021 18:45

Extra izgleda kao i uvek Ana Nikolic Svetska a nasa Ana Nikolic je ista Dzenifer Lopez Srpska Dzenifer Lopez

Ceca

06.04.2021 20:50

Mala tajna- bajpas želuca. Sitan detalj koji mnogo znači.

SANJA

07.04.2021 10:44

A kada ces da se skines sa alkohola?!