Jugoslav Karić
Alo.rs
Jugoslav Karić

Alo.rs

Jugoslav Karić, Foto: Alo.rs

Ekipa „Alo!“ dobila je fotografije na kojima se može videti kako naslednik bogate porodice uživa sa javnosti nepoznatom devojkom.

Naime, njih dvoje su uslikani u jednom prestoničkom restoranu, a kako tvrdi naš izvor Jugoslav je sve vreme pričao o bivšoj ženi i govorio kako je šokiran njenim ponašanjem u poslednjih godinu dana, te da nije uspeo, uprkos svemu, da nađe zajednički jezik sa njom.

Jugoslav Karić

Alo.rs

Jugoslav Karić, Foto: Alo.rs

  - Jugoslav je prvi stigao, pozdravio se sa svima, a onda je došla i njegova prijateljica. S obzirom na to da u restoranu nije bilo previše ljudi, njih dvoje su opušteno ćakulali i nisu bili preterano intimni. Da li nisu želeli da dodatno skreću pažnju na sebe ili prosto nije bilo ni vreme ni mesto, nikome nije jasno - kaže izvor i dodaje:

- On je sve vreme pričao o Eleni, govorio je kako mu je rekla da napusti njihovu kuću na Kosmaju, a da je on nakon toga iznajmio stan. Pričao je i o nekim računima za struju... Sve vreme su pokušavali da budu što tiši, ali se čula svaka reč. Jugoslav je bio vidno besan zbog svega što mu se desilo, jer je od samog početka tog braka konstantno bio pod velikim pritiskom, ali je ostajao uz svoju ženu i nije dao da neko govori loše o njoj - kaže izvor.

Sudeći po svemu što je Jugoslav govorio svojoj prijateljici ili novoj partnerki, uopšte mu nije bilo lako poslednjih nekoliko meseci.

Kako je „Alo!“ nedavno pisao, Elena je svom tadašnjem suprugu dala mesec dana da napusti njihov porodični dom na Kosmaju, koji je nedavno, kako se šuška, prodala Jeleni Đoković. Karamanova će se uskoro preseliti u Toskanu, gde je zajedno sa Jugoslavom pre nekoliko godina sagradila porodičnu kuću.

Pored toga što je određeni deo nameštaja iz luksuzne vile na Kosmaju prebacila u Italiju, ona će, kako smo pisali, tamo izgraditi i hram u kojem će izvoditi svoje rituale po kojima je u poslednje vreme poznata.

Nedavno se u domaćim medijima pojavila i informacija da su Elena i Jugoslav odlučili da prodaju luksuznu vilu u Crnoj Gori, čija cena iznosi tri miliona evra, dok je restoran koji se nalazi u centru Beograda, a koji je u zajedničkom vlasništvu, već dat na prodaju. 

 BONUS VIDEO:

Pročitajte još: