Poznati
Ataimages/E-stock/Alo!
Poznati

Ataimages/E-stock/Alo!

Foto: Ataimages/E-stock/Alo!

S druge strane, Lazić ne krije da je smanjio želudac, ali to takođe ne stavlja u prvi plan, već tvrdi kako za doručak jede organski musli, puter od kikirikija i dobro kuvano povrće, pa je zbog toga i smršao.

Darko Lazić

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube
Ana Nikolić

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!
Ana Nikolić

YouTube/printscreen

 Foto: YouTube/printscreen

Nakon takve intervencije postoje tri reza na stomaku, dva imaju po dva centimetra, a treći jedan centimetar, saznaje „Alo!“.

Anini fanovi poslednjih meseci svakodnevno objavljuju da je i sama prošla kroz hiruršku intervenciju, moleći je da to javno prizna, kako druge ljude koje muči isti problem ne bi dovodila u zabludu.

Ana: Ujutru pijem vodu, a kad padne šećer...

Pevačica je u jednom intervjuu ispričala kako ujutru čim ustane popije dve čaše vode, a nekada doda i malo limuna. Kako je otkrila, slatko više ne jede, ali kada joj padne šećer, pojede jednu kašiku krema. Glad, kako tvrdi, nije osećala jer je pila tablete za mršavljenje, a uveče, kada ogladni, pojela bi jedan krastavac ili zelenu salatu.

 

- Nemoguće je samo pomoću ishrane i treninga oslabiti 60 kilograma za par meseci! Nije moguće ni za dve godine ostvariti taj uspeh, a kamoli za vreme za koje je Ana dovela liniju do savršenstva - samo su neki od komentara pevačicinih pratilaca na popularnim društvenim mrežama.

Kako bismo proverili kako izgleda telo nakon ovakve hirurške intervencije, pozvali smo Dejana Milićevića, najpoznatijeg fotografa i reditelja spotova, koji nam je potvrdio da i sam ima tri krstića od tri laparoskopska uboda, te da on nikada nije želeo da krije da je uradio intervenciju smanjenja želuca.

Dejan Milićević

Screenshot Instagram

 Foto: Screenshot Instagram

- Tačno je da nakon ove intervencije postoje tri reza, dva imaju po dva centimetra, a treći jedan centimetar. Međutim, oni su sada, nakon šest meseci koliko je prošlo od moje operacije, skoro pa izbledeli - otkrio nam je Dejan Milićević, koji širi svest o tome i ne libi se da javno govori o svemu kroz šta je prošao.

- Mnogo ljudi mi se javilo sa istim problemom koji sam i sam imao, kada mi je vaga pokazala 143 kilograma. Volim da pomognem svima kojima je pomoć neophodna i smatram to svojom dužnošću - kaže Milićević.

Na pitanje zbog čega Ana Nikolić govori da je oslabila pomoću ishrane i treninga, a ne da je i sama otišla pod nož, kaže da svako ima pravo na svoj izbor.

- To je njena stvar i njen izbor. Na kraju krajeva, to je njena intima i ja nemam prava da o tome govorim. Mogu da govorim o sebi, svojoj operaciji, ali ne i o tuđim, ukoliko ih je bilo - naglašava Dejan Milićević, koji se takođe operisao u Sremskoj Kamenici.