Anđelina Džoli
Youtube/printscreen
Anđelina Džoli

Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

Nepoznati izvor je, osim toga, podelio i njena stara pisma i razglednice. Njegov jedini uslov bio je da ostane anoniman, a jedino se zna da su zajedno pohađali istu srednju školu u Los Anđelesu.

- Bila je divna osoba i naše prijateljstvo je bilo savršeno. Ljudi ne shvataju da je ona oduvek bila velika humanitarka, luda i otkačena, ali humanitarka. Budući da je bila iz imućnije porodice od nas, uvek bi stvari delila sa mnom i drugim prijateljima i nije mogla da prođe pored beskućnika, a da mu ne ponudi hranu ili novac. To je bilo kada je imala 14, stoga ne čudi da je i danas glasna u pomoći izbeglicama širom sveta - ispričao je izvor.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Angelina Jolie / Angie (@angelinajolie___1975) дана 28. Јул 2020. у 11:44 PDT

 - Stalno smo žurkali, pili, pušili cigarete… Stalno smo se vozikali uonakolo autobusom, a ona je uvek radila lude stvari, koje su bile suprotnost ekipi s Beverli Hilsa. Oblačili smo se u crno i nazivali se anarhistima, nismo hteli da se vozimo u skupim automobilima i družili smo se s ljudima koje su u školi zlostavljali - dodao je on. 

Na jednoj od razglednica iz 1989. godine, tada 14-godišnja Anđelina opisala je muškarca koji ju je privukao:

- On je fotograf kog sam danas upoznala i niko ne zna da mi se sviđa. Rekao je da želi raditi sa mnom, nadam se da će se to i ostvariti jer ga zaista želim. Savršen je – visok, mršav, crne kose i živi u studiju! Mislim da je gej! Šta ćeš - rekla je Anđelina. 

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели ???? ????? | ??? ???? (@damnxjolie) дана 28. Јул 2020. у 10:36 PDT

Dotakla se i “gospodina savršenog”:

- Upoznala sam gospodina savršenog. Ne znam mu ime, ali savršeno se ljubi. Nikad ga više neću videti! - izjavila je navodno Anđelina. 

Taj isti izvor, koji je sve plasirao medijima, dotakao se i njene majke, Maršelin Bertran, koja je preminula od posledica raka dojke, a za ćerku je imala posebna pravila i naređenja…

Navodno, Anđelinina majka je svojoj ćerki naredila da od 15. godine uzima kontraceptivne pilule, što se njoj nikako nije sviđalo.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Angelina Jolie / Angie (@angelinajolie___1975) дана 28. Јул 2020. у 11:46 PDT

- Jako ju je živciralo što joj je majka dala te pilule i zabranila njenom dečku da spava u njenoj sobi. Endži se pobunila i uradila sve suprotno – nije želela uopšte da spava s njim i u WC je bacila sve tablete - rekao je izvor.

- Njena mama je htela da bude kul i dala nam je da radimo šta želimo. Ako smo hteli da se družimo i pijemo, mogli smo u njihovoj kući, jer je ona volela da nas drži pod kontrolom - dodao je on. 

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Angelina Jolie (@angelinajoliecenter) дана 28. Јул 2020. у 1:40 PDT

I dok je s majkom bila u dobrim odnosima, s danas 81-godišnjim ocem Džonom Vojtom nikada nije našla zajednički jezik, a dodatno ih je udaljilo to što je on prevario njenu majku. Bila je toliko besna na njega da je kroz prozor bacila kompjuter koji joj je otac poklonio, a koji je u to vreme bio stvar prestiža.

Neobično je to što je htela da se fotografiše na groblju, a sanjala je da postane organizatorka sahrana, pa je čak završila kurs balzamovanja!

- Još uvek sam živa i još uvek tražim razlog da živim - Da nije znala šta želi od života, pokazalo se i kada je napisala kao 16-godišnjakinja. 

Pročitajte i: