POPULARI PEVAČ POSTAJE OTAC? Džastin Biber proslavio rođendan, devojka Hejli objavila nekoliko fotografija o kojima bruji celi svet (FOTO)

"Još jedna godina oko sunca sa tobom, još jedna godina kako te volim, rastem sa tobom i smejem se sa tobom. Srećan 27. rođendan, ti si moj omiljeni čovek i zahvalana sam što sam pored tebe", poručila mu je devojka

Džastin Biber
Džastin Biber, Foto: Screenshot Instagram

Popularn pevač mlađe generacije Džastin Biber danas, 1. marta, slavi 27. rođendan, a njegova supruga, manekenka Hejli Biber uputila mu je najlepše čestitke putem Instagrama.

Osim emotivne poruke i reči ljubavi Hejli je podelila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija koje su raznežile Bibera.

Džastin Biber
Džastin Biber, Foto: Instagram/Printscreen

– Još jedna godina oko sunca sa tobom, još jedna godina kako te volim, rastem sa tobom i smejem se sa tobom. Srećan 27. rođendan, ti si moj omiljeni čovek i zahvalana sam što sam pored tebe – napisala je Hejli.

Džastin je pokazao da ga je izabranica oduševila ovim statusom, pa joj je u komentaru napisao da je voli.

Džastin Biber
Džastin Biber, Foto: Instagram/Printscreen

Inače, Hejli je pokazala da je Biber veoma brižan i da bi mu uloga oca odlično stajala. Fotografija na kojoj Džastin hrani naslednicu manekenkine sestre, raznežila je sve, a pratioci su odmah potom ovom paru poručili da je vreme da prošire porodicu.

– „Lepo mu stoji beba”, „Džastine, Hejli, vreme je za bebu”, „Presladak je sa bebom”,„Džastine, sledeće godine za rođendan, svoju bebu da hraniš” – bili su neki od komentara njihovih obožavaoca.

Pogledajte OVDE kakavim luksuzom se nedavno počastio popularni pevač

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi