DŽENIFER LOPEZ
Screenshot
DŽENIFER LOPEZ

Screenshot

DŽENIFER LOPEZ, Foto: Screenshot

Slavna pevačica i glumica Dženifer Lopez svojim objavama gotovo svakodnevno zaintrigira pratioce na društvenoj mreži Instagram, a novom fotografijom gde pozira golišava u kadi punoj pene i sa repićem uvis nasmejala je sve.

Zavodljiv pogled, kada puna mehurića i pene, mokra kosa od koje je Dženifer napravila zanimljivu frizuru je sve što je očaralo brojne pratioce slavne pevačice, a ispod fotografije nizali su se brojni komentari i hvale.

Džej Lo gde god da se pojavi, ona izgledom pleni, a zbog fotografija koje objavljuje na Instagramu milioni miškaraca ostaju bez teksta, i mnogo je onih koji žele da se nađu na mestu njenog verenika Rodrigeza.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo)

Poslednja objava poznate pevačice i glumice na kojoj ona pozira goliša u kadi punoj pene i sa repićem u vazduhu izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama. Zbog pene i mehurića brojni obožavaoci Lopezove ostali su uskraženi da vide njeno zanosno telo i obline, ali ono što je svakako sigurno jeste da gotovo ne postoji osoba koja je ostala imuna na njen izgled.

PROČITAJTE JOŠ: