Anđelina, Bred, Dženifer
alo!
Anđelina, Bred, Dženifer

alo!

Foto: alo!

Holivudske miljenice Dženifer Aniston i Anđelina Džoli postale su u kratkom vremenu najveće rivalke jer su volele istog muškarca, a mediji ih u tom razdoblju nisu nimalo štedeli. One imaju različite priče o njihovom susretu.

Glumica koja je osvojila srca gledalaca kao Rejčel u seriji "Prijatelji" Dženifer Aniston izjavila je da je samo jednom srela Anđelinu Džoli, koleginicu zbog koje ju je ostavio Bred Pit.

Dženifer i Brad razveli su se 2005. godine, nakon pet godina braka. Ona je u to vreme snimala poslednju sezonu "Prijatelja", dok je on s Anđelinom snimao "Gospodina i Gospođu Smit".

Iako Aniston retko govori o sedam godina mlađoj Anđelini, u intervjuu za "Vanity Fair" 2006. godine odlučila je biti potpuno iskrena.

Anđelina Džoli

EPA/NEIL HALL

Foto: EPA/NEIL HALL

Nešto pre početka snimanja filma upoznala je Anđelinu koju je srela na parkingu.

- Prišla sam joj i predstavila se. Rekla sam da je Brad jako uzbuđen što će raditi s njom i da se nadam da će se dobro zabaviti - ispričala je za Vanity Fair.

Njena želja se Bradu i Anđelini itekako ostvarila, a zajedno su bili u bračnim vodama čak do 2015.

Godinu dana kasnije Vog je isto pitanje postavio Anđelini. Iako je ranije tvrdila da se nikad nisu upoznale, tad je promenila priču.

- Pitali ste me da li sam ikad upoznala Dženifer i rekla sam ne. Upoznala sam je, ali to nije bilo pravo upoznavanje. Prošle smo jedna pored druge, kratko se pozdravile, rukovale. Nije to bilo upoznavanje na kojem smo sele i popričale - rekla je.

Na pitanje bi li htela tako upoznati Dženifer odgovorila je: "To bi trebalo da bude njena odluka, ja bih to podržala."

Dženifer Aniston

Epa/YOAN VALAT

Foto: Epa/YOAN VALAT