Al Paćino
YouTube/Printscreen
Al Paćino

YouTube/Printscreen

Al Paćino, Foto: YouTube/Printscreen

Glumac je sada uslikan u potpuno opuštenoj odevnoj kombinaciji – crnoj majici, teget pantalonama i crnom duksu, a obuo je crne patike, dok je u ruci nosio mobilni telefon i prenosivi punjač. Ono što je i te kako primetno jeste da je Al Paćino dosta osedeo, ali iako ima 80 godina, on se trudi da bude aktivan na filmskim događajima.

Ovo je prvo glumčevo pojavljivanje u javnosti nakon što je zaspao tokom „Zoom” prenosa dodele Zlatnih globusa, a taj video je postao viralan na društvenim mrežama.

Al Paćino

Profimedia

Al Paćino, Foto: Profimedia

Podsetimo, Al Paćinova bivša devojka Mejtal Dohan je bila mlađa od njega skoro četiri decenije, a zbog generacijskog jaza, njihova veza je bila osuđena na propast. U romansi su bili skoro dve godine.

– Teško je biti sa tako starim čovekom, pa makar on bio i Al Paćino – rekla je glumica za izraelaski “La Isha” magazin.

– Razlika u godinama je prevelika. Trudila sam se da to zanemarim, ali, da budem iskrena, on je sada jedan starac. I uz svu moju ljubav, to nije opstalo – dodala je ona i ispričala kako joj Al Paćino nije kupovao mnogo poklona, osim cveća.

Podsetimo, uloge koje su Al Paćinu donele veliku slavu jesu u filmu „Kum”, „Lice sa ožiljkom”, „Đavolji advokat”, „Miris žene” i mnogi drugi.

Pročitajte još: