Kejt Midlton Megan Markl
Profimedia
Kejt Midlton Megan Markl

Profimedia

Foto: Profimedia

Kejt Midlton poslala je cveće Megan Markl kao znak primirja, ali Megan joj je na to odgovorila da "ni u kom slučaju to nije dovoljno", tvrdi "Vanity Fair".

Dok autori nove biografije kraljevskog para tvrde da Kejt nikad nije ni pokušala da ostvari prijateljstvo s Megan, Keti Nikol iz "Vanity Faira" tvrdi da to nije tačno, te da je Marklova jednom prilikom pokušala ostvariti primirje s Megan poslavši joj cveće.

Kejt Midlton Megan Markl

Profimedia

Foto: Profimedia

- Megan je na to rekla Kejt da cveće ni u kom slučaju nije dovoljno - tvrdi Nikol.

Dejli Mail je ranije pisao da su Kejtini i Vilijamovi bliski prijatelji skočili u obranu kraljevskog para o kojem autori nove knjige ne pišu baš laskavo.

Navodno su izjavili kako su Vilijam i Kejt za Megan "prostrli crveni tepih", te da su "učinili sve što su mogli" kako bi se ona osećala dobrodošlom u kraljevskoj porodici.

Kejt Midlton Megan Markl

Profimedia

Foto: Profimedia

Inače, knjiga o Megan Markl i princu Hariju glavna je tema u britanskoj štampi, a prema poslednjim izvještajima nepovratno je narušila odnose između kontroverznog para i kraljevske porodice.

- Period evaluacije nije gotov, no čini se da nema načina da se vrate u kraljevsku porodicu. Neke jako privatne porodične stvari sad su završile u javnosti, a čini se da se to dogodilo uz Meganin i Harijev blagoslov. Ovo će povrediti mnoge - kažu izvori bliski kraljevskoj porodici.

U knjizi je opisan zategnut odnosi Vilijema i Harija, ali i romansa između Megan i Harija koja je počela toliko ozbiljno da su nakon tri meseca izjavili ljubav.

Hari i Megan ogradili su se od knjige, te tvrde da nisu razgovarali s autorima, ali u britanskoj javnosti malo ko veruje da to, umesto njih nisu učinili ljudi koji su im bliski.