Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas
Profimedia
Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas

Profimedia

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas, Foto: Profimedia

Poznata glumica Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas u braku su od 2000. godine, a tokom dve decenije ljubavi dobili su troje dece, dva sina i jednu ćerku. Ketrin je u nedavnom intervjuu za strane medije otkrija tajnu njihove dugovečne ljubavi.

– Nisam uvek Ketrin Zita Džons. Pretežno sam Ket. A kada sam Ket, volim da uživam na kauču sa svojom porodicom. Ja jako volim svoju privatnost i nemam potrebe da to delim s javnosti i medijima. Nikada neću objaviti fotografije iz kupatila niti one sa suprugom u vreloj kadi - poručila je glumica.

Tajna dobrog braka i atmosfere jeste i dobra zabava, koje njima nikada ne nedostaje.

– Nikad nismo izgubili smisao za humor, uživamo jedno u drugome, a kada se tome doda ljubav i međusobno poštovanje, nema lepšeg – kaže Ketrin.

Jedna je od retkih koja je u svojim godinama može pohvaliti mladolikim izgledom i savršenom linijom, a kako slatkiši ispaštaju zbog dobre figure, Ketrin je otkrila da ima veliku želju da jede kolače kada bude starija za koju deceniju.

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas

printscreen

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas, Foto: Profimedia

– Kada zaista ostarim, uzimaću mnogo vitamina kako bi mogla da jedem slatko ostatak života – ispričala je Ketrin Zita Džons u intervjuu za „Wall Street Journal”.

Podsetimo, Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas proslavili su 20 godina braka 18. novembra i tom prilikom se glumica zahvalila partneru na ljubavi i podršci pruženoj prethodnih godina.

– Pre tačno 20 godina, Majkl i ja smo se venčali!! Kakva je to bila neverovatna i magična noć. I sada, 7304.85 dana i noći kasnije, volim te kao što sam te olela i tada. Hvala ti na ljubavi i smehu – poručila je Ketrin tada na Instagramu.