KRALJEVSKA PORODICA RAŠTRKANA Kraljica u roku od 72 časa odlučuje o sudbini Megan i Harija: Princ spreman da napusti Britaniju

Čitav svet na iglama.

Kraljica Elizabeta
Foto: Profimedia

Kraljica Elizabeta II, zatražila je da palata sklopi ugovor sa princom Harijem i Megan Markl u roku od 72 sata jer je njen unuk spreman da napusti Veliku Britaniju u narednim danima, a kako se polemiše vojvotkinja i vojvoda od Saseksa će zadržati svoje titule, dok kritičari tvrde da će ih zloupotrebiti i koristiti kako bi postigli "nešto" u životu.

Posle iznenadne objave, Bakingemska palata pokušava da razradi plan za princa Harija i njegovu suprugu Megan, američku državljanku. Par je u sredu iznenadio kraljicu Elizabetu Drugu i ostale članove kraljevske kuće kada su saopštili da žele da vode samostalniji život, koji se nadaju da će moći sami da finansiraju.

Kraljica Elizabeta
Foto: Profimedia

Sada je objavljeno da je kraljica (93) naložila da spor reše što pre, a izvor blizak Hariju, rekao je da neće napustiti Veliku Britaniju dok se ne postigne „zadovoljavajući dogovor“ o budućnosti njegove porodice.

Međutim, takođe je objavljeno da bi princ Hari mogao da napusti Veliku Britaniju, bez određenog datuma povratka, dok je kraljevska porodica trenutno raštrkana po zemlji, princ Čarls je trenutno u Škotskoj, Villiamom u Londonu, dok je Hari u Vindsoru.

Megan je odletela u Kanadu da bi bila sa sedmomesečnim sinom Arčijem i kako se navodi za sada ne planira da se vraća u Veliku Britaniju, te se i polemiše da će njih dvoje zadržati titule vojvode i vojvotkinje od Saseksa jer je to bio svadbeni poklon od kraljice, a kritičari tvrde da će pokušati da unovče svoje ime i na taj način postanu uspešni, piše Blic.

Megan Markl, princ Hari
Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Takođe, neposredno nakon što su doneli odluku da se povuku iz kraljevskog živtoa Hari i Megan su prijateljima otkrili da se osečaju prognanim iz Velike Britanije, prenose strani mediji.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi