Dženifer Lopez
Shutterstock
Dženifer Lopez

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Dženifer se probila krajem devedesetih godina kao glumica i pevačica i postala prva Latinoamerikanka koja je filmskom ulogom zaradila više od milion dolara, a procenjuje se da je prodala preko 55 miliona albuma širom sveta.

Ova dama je pored pevanja i glume, posvećena i vežbanju i često deli fotografije iz teretane, a nekad joj se pridruži i slavni verenik, penzionisani bejzbol igrač Aleks Rodrigez.

Dženifer Lopez

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Par uživa u svojoj vezi i čini se da pevačici ide odlično i na privatnom i na poslovnom planu, a ne smeta joj ni što je zbog koronavirusa morala da odloži venčanje, jer kako kaže, ni pre pandemije nije imala vremena da ga organizuje.

Dženifer se upravo sa karijerom plesačice probila u javnosti. Pojavila se 1991. u emisiji "In Living Color", u kojoj je pokazala svoje plesne veštine. Dženifer je odlučila da se ostvari i u glumačkoj karijeri, 1997. dobila je glavnu ulogu u filmu "Selena", a za nju je dobila i nominaciju za Zlatni globus.

Lopez je postala prva latinoamerička glumica koja je zaradila više od milion dolara na filmu. Nakon toga je odigrala uloge u "Anakondi" i "Daleko od očiju".

Nakon filmskih uspeha posvetila se muzici, pa je 1999. godine objavila debitantski album "On the 6", koji je bio na prvom mestu na rang listama širom sveta.

Dženifer Lopez

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Dok je rasla njena muzička popularnost, Dženifer je snimila romantičnu komediju "Venčanje iz vedra neba". Postala je prva žena koja je imala album na prvom mestu muzičkih lestvica i film koji je nizao uspehe u bioskopima.

Iako je veoma uspešna, Dženifer nije imala nimalo lak put do uspeha. Zbog karijere plesačice odustala je od fakulteta i posvađala se s majkom.

- Spavala sam u ormaru u plesnom studiju. Htela sam karijeru plesačice i zapravo sam bila beskućnica - ispričala je svojevremeno.

Lopez je 2012. Godine objavila memoare "True Love", a u njima je otkrila da je 2008. uspešno završila triatlon, koji nije moguć ako pre toga nisi fizički spreman ili ako nisi sportista koji se priprema ceo život za to.

- Znajte, nikad pre nisam tako nešto radila. Otrčala sam 10 kilometara kad sam imala 12 godina, ali nikad nisam učinila ništa ni približno tome. Na jutro trke kada sam stajala okružena hiljadama paparacija i pripremala se da skočim u more, shvatila sam da to nije bila najbolja ideja - istakla je Dženifer.

Pevačica pleni pažnju svojim izgledom, a magazin “People” proglasio ju je najlepšom ženom na svetu. Pored toga, ona je jedina žena koja je čak tri puta bila prva na listi 100 najseksi pripadnica nježnijeg pola koju je kreirao časopis "FHM".

Njena prva javna ljubavna veza bila je sa muzičkim producentom i izvođačem Šon Kombsom, poznatim kao i Paf Didi. Bila je verena za američkog glumca Bena Afleka, a među fanovima par je bio poznat kao "Benifer", ali nikada nisu stali na ludi kamen.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jun 26, 2020 at 7:10pm PDT

Pevačica ima tri braka iza sebe. Prvi put se udala 1997. godine, a u braku s glumcem Ojanijem Noom bila je samo godinu dana.

Nakon njega se 2001. godine udala za još jednog glumca, Krisa Džada, i rastali su se već dve godine kasnije. Njen poslednji, treći brak je bio s muzičarem Markom Entonijem i trajao je 10 godina. Bivši supružnici imaju i blizance Maksimilijana i Emu, a njihov odnos je izgledao kao da su u romantičnom filmu, sve dok se nisu razveli i srušili iluziju o savršenom braku.

Šuškalo se da su se rastali jer je pevačica navodno imala aferu sa kubansko-američkim glumcem Vilijamom Levijem, koji se pojavio u njenom spotu za pesmu "I'm Into You" kao glavni akter.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jun 22, 2020 at 10:48am PDT

Uprkos propalim brakovima, njena poslednja veza ide u dobrom smeru od 2017. godine i Aleks je i više nego zaljubljen u nju. Više puta je otkrila da joj je on trenutno najveća podrška u životu, a priča se da par radi na tome da vantelesnom oplodnjom dobiju zajedničku bebu.

Takođe, pevačica se pobrinula i za to da osigura najdragocenije delove tela. Ona je svoju guzu osigurala na 27 miliona dolara, a svoje noge skupoceno naplaćuje. Dženifer za svaki minut njihovog pojavljivanja u reklami traži milion dolara, pa nije ni čudo što se na njenom bankovnom računu nalazi oko 400 miliona dolara.