Majli Sajrus
screenshot Youtube
Majli Sajrus

screenshot Youtube

Majli Sajrus, Foto: screenshot Youtube

Američka pevačica nema problem da jasno iznese svoj stav i ovom prilikom je istakla da su devojke zgodnije nego muškarci.

Majli Sajrus ne krije da je privlače više ženska tela nego muška. Kao što je poznato, bivša Diznijeva zvezda je bila u braku sa Lijamom Hemsvortom, a onda je ipak shvatila da voli i žene.

Iako je javnost uzdrmala vest da je Majli biseksualna, ona sa tim nema problema, te je bez pardona priznala da je muška tela ne uzbuđuju toliko kao ženska i ističe da se sve svodi na estetiku.

– Devojke su mnogo zgodnije. Svi to znamo – rekla je ona.

– Nisam toliko zainteresovana, volim k*te kao umetničke predmete. Zaista volim taj oblik, mislim da dobro stoji na stolu – dodala je ona.

Majli Sajrus

Printscreen

Majli Sajrus, Foto: Printscreen

Majli je za novogodišnje praznike umesto jelke svoj sobu ukrasila brojnim s*ks predmetima, koje, kako kaže, kupuje za sebe, ali ih koristi kako bi ukrasila enetrijer svog doma.

– Svi znaju da da su s*se lepše od m*da – zaključila je mlada pevačica koja je nedavno svoju kuću umesto jelkom i kuglama ukrasila brojnim s*ks igračkama.

Da je neko ko ne preza ni od kakvih komentara i da joj je bitno da uživa u životu, Majli je pokazala i kada je izjavila da kupuje i ostale s*ks rekvizite koje koristi u dvostruke namere, piše Telegraf.rs.

– Kupila bih dildo i ne bih ga upotrebila u spavaćoj sobi jer volim kako izgleda na mom stolu – priznala je Majli Sajrus.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: