megan markl
Youtube/Printscreen
megan markl

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Kako kaže, ona je dok je držala sina samo osetila oštar bol, nakon koga je sa sinom u rukama pala na pod i pokušala zbog oboje da ostane smirena.

- Znala sam, dok sam držala moje prvorođenče da gubim drugo dete - rekla je ona i dodala da je sa suprugom princom Harijem otišla u bolnicu i da su bili slomljeni.

– Izgubiti dete znači nositi gotovo nepodnošljivu tugu, koju su iskusili mnogi, a o kojoj je malo ko govorio – otkrila je u svojoj priči Megan.

Megan Markl, Princ Hari

Youtube/Printscreen

MeFoto: Youtube/Printscreen

- Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu, držeći supruga za ruku. Osetila sam slabost njegovog stiska, a kada mi je poljubio zglobove prstiju, oni su bili mokri od naših suza. Gledala sam supruga kako puca, dok je pokušavao da bude miran zbog mene. Zureći u hladne bele zidove, oči su mi se zacaklile. Pokušala sam da zamislim kako ćemo zaceliti- rekla je Markl.

– Osetila sam oštar bol. Spustila sam se na pod s njim u naručju, pevušeći uspavanku kako bismo oboje bili mirni, vesela melodija bila je čist kontrast mom osećaju da nešto nije u redu. Znala sam, dok sam držala prvorođeno dete, da gubim drugo – opisala je Meghan.

Megan je dodala i da sada govori o tome kako bi ohrabrila i druge da slobodno pričaju o svojim iskustvima.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: