Robert Redford
Printscreen
Robert Redford

Profimedia

Robert Redford, Foto: Profimedia

Šarmantni glumac se može svrstati u najpopularnije zvezde današnjice, dok njegovu karijeru krase vanvremenska ostvarenja.

A kada je bio mlađi, žene su ludele za ovim zavodnikom.

Robert Redford danas ima 81 godinu, a mnogi kažu da je dostojanstveno ostario. Legenda Holivuda je zajedno sa koleginicom, legendarnom glumicom Džejn Fondom, primio nagradu za životno delo na Filmskom festivalu u Veneciji.

Robert Redford i Džejn Fonda

Epa/Claudio Onorati

Robert Redford i Džejn Fonda, Foto: Epa/Claudio Onorati

Legende Holivuda zablistale su na crvenom tepihu.

Robert Redford i Džejn Fonda

Epa/Claudio Onorati

Robert Redford i Džejn Fonda, Foto: Epa/Claudio Onorati

Takođe, glumački par je promovisao i svoj novi film "Our Souls At Night" u kojem igraju ljubavnike.

U obrazloženju dodele nagrada za životno delo organizatori Mostre su ranije naveli da je Džejn Fonda (79) zaslužna za "intezivnu strast na filmskom platnu", kao i za nezavisnost od bilo kakvog oblika konformizma, dok je Redford (81) pored glume i režije zaslužan i za osnivanje festivala nezavisnog filma Sandensa koji je otkrio sada svetski poznate reditelje, kao što su Kventin Tarantino, Pol Tomas Anderson i Daren Aronofski.

"Our Souls At Night" Riteša Batre je četvrti zajednički film Redforda i Fondove. Prvi su snimili pre 50 godina a sada su se opet našli pred kamerama posle 38 godina pauze.

 

 

Komentari (3)

ŠOJKE

02.09.2017 11:50

I SADA JE LEP I ŠARAMANTAN TJ. ŠARMANTAN.

Vera

02.09.2017 12:45

bio i ostao frajer! Svi ljudi stare pa i on. Bio pametan, lep , zgodan, drugaciji od ostalih i pre svega sjajan glumac! Takodje i Dzejn.

hah

02.09.2017 15:45

Slama li vam srca šarmantni glumac?