PONOVO POKRENUTE PRIČE O PEDOFILIJI Novi dokumentarac o slavnom pevaču! Džekson o dvanestogodišnjem dečaku: "Volim ga i zabavan je!"

"Izašao sam u njegovo dvorište i tamo je bio Majkl sa tim detetom i oni su se smejali i vrteli po košarkaškom terenu..."

Majkl Džekson
Majkl Džekson, Foto: YouTube/Printscreen

U potpuno novom BBC dokumentarcu, pod nazivom "Pravi Majkl Džekson", američki novinar i biograf Džej Rendi Taraboreli govorio je o svojoj vezi sa hitmejkrom "Trilera" sa kojim je često sarađivao i družio se.

Ponovo pokrenute priče o pedofiliji!

Novinari u dokumentarcu su ga ispitivali o tvrdnjama da je Majkl bio pedofil.

Taraboreli se osvrnuo na jednu situaciju kada je video da se Džekson druži sa dvanaestogodišnjim dečakom: "Izašao sam u njegovo dvorište i tamo je bio Majkl sa tim detetom i oni su se smejali i vrteli po košarkaškom terenu i onda su počeli i da se rvaju. I bilo je tako neobično."

Majkl Džekson
Majkl Džekson, Foto: Screenshoot Youtube

On je nastavio: "Pitao sam ga: "Zašto se družiš sa ovim malim detetom?" a on je objasnio: "Jer ga volim, i zabavan je, i dobar je glumac, i osećam da ga mogu naučiti cakama šoubiza."

"Bio sam otvoren s njim i rekao sam: "Mislim da je to čudno." Ne da sam mislio da je s*ksualno, nikad mi nije palo na pamet da u tome ima ičega s*ksualnog, samo sam rekao Majklu: "Ja ne bih želeo da za prijatelja imam dvanaestogodišnjaka, ti želiš?", pa je dodao: "Kad mi je objasnio, ipak sam se složio da je to u redu.“

Zvezda filmova "Sam u kući" takođe je pričao o slavnom pevaču i njegovom iskustvu sa njim. Više o tome saznajte klikom na LINK.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi