Megan Markl, princ Hari
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
Megan Markl, princ Hari

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Princ Hari i Megan Markl preseliće se u Kanadu, gde će nastaviti sa životom otkako su se finansijski odvojili od kraljevske porodice. To dalje znači da novi dom uveliko traže, a kuća koju žele da kupe za "novi život" koji će početi zajedno sa sinom Arčijem je neverovatna.

Naime, Megan i Hari žele da kupe dom u elitnom delu zapadnog Vankuvera, Kicilanu, gde se novčana vrednost njihove kuće procenjuje na 21 milion britanskih funti, odnosno 2.898.562.800 dinara.

Njihov novi dom je navodno na četiri sprata, ima šest spavaćih soba, pet kupatila, a zidovi jedne strane kuće su potpuno u prozorima kako bi imali pogleda na neverovatnu prirodu.

Megan Markl, princ Hari

Profimedia

Foto: Profimedia

Luksuzna kuća, stara 108 godina, koja ima ukupno 6.900 kvadratnih metara poseduje i ogromnu baštu, ali i potpunu privatnost u vidu zidina koje okružuju.

– Megan je izrazila interesovanje za ovu kuću koja bi bila prelepa za nju, Harija i Arčija – rekao je izvor iz agencije za nekretnine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Google for Entertainment (@googletertainment) on Jan 17, 2020 at 11:51pm PST

Kako se navodi, u ovom kraju žive brojne poznate ličnosti, ugledni multimilioneri i biznismeni.

Podsećamo, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa u sredu su iznenadili sve objavivši da žele “novi radni model” koji će im omogućiti da provedu više vremena u Severnoj Americi i da budu finansijski nezavisni.

Princ Hari i Megan Markl, koji su napisali da duboko veruju u ulogu monarhije i da je njihova podrška kraljici “nepokolebljiva”, žele i da nastave sa svojim kraljevskim dužnostima.

Megan Markl i Princ Hari

Tanjug

Foto: Tanjug

 

Komentari (1)