Očajne domaćice
Printscreen
Marša Kros

Printscreen

Foto: Printscreen

Maršu Kros domaća publika pamti kao čuvenu Bri Vand de Kamp iz popularne serije "Očajne domaćice". Junakinja čiju je sudbinu prikazala u TV ostvarenju imala je život ispunjen dramama, a ništa manje dinamičan nije ni bio glumičin stvarni život.

Popularna "očajna domaćica" veoma je uspešna u svom poslu, ali retko ko zna kroz šta je sve prošla na privatnom planu. Naime, pre udaje za Toma Mahonija i veštačke oplodnje uz pomoć koje je u 45. dobila svoje naslednice, Marša Kros je osam godina bila u vezi koja se završila tragično, zbog čega je glumica dugo tugovala.

U pitanj uje bio 25 godina stariji glumac Ričard Jordan, koji je 1993. preminuo od tumora na mozgu. Inače, Marša je prošle godine otkrila javnosti da se i sama borila - sa karcinomom analnog kanala.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MARCIA CROSS (@reallymarcia) on Oct 28, 2018 at 2:53pm PDT

- Progovorila sam o tome jer mislim da je važno edukovati ljude o HPV-u. HPV može uzrokovati rak grlića materice i druge vrste karcinoma... Ponekad su potrebne godine da se razvije - ispričala je ona, prenose strani mediji.

Inače, njenom sadašnjem suprugu 2009. dijagnostikovan rak grla. Glumica je istakla da još više ceni svoj život otkad su se ona i muž suočili i izborili sa teškom bolešću.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MARCIA CROSS (@reallymarcia) on Aug 12, 2020 at 11:19am PDT

Uprkos dramatičnim životnim okolnostima, Krosova radi punom parom, a svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram obradovala je fotografijom na kojoj je u pidžami sa svojim ocem. 

- Drvo jabuke - moj otac i modna ikona. Ima 97 godina, a još traje - ispisala je popularna glumica.

Marša Kros

Profimedia

Foto: Profimedia

Pročitajte i: