Lana Del Rej
Foto: Instagram/Printscreen
Lana del Rej

Instagram/printscreen

Lana del Rej, Foto: Instagram/printscreen
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on Oct 2, 2020 at 3:35pm PDT

Naime, 35-godišnja Lana je uslikana u Los Angelesu s kratkom plavom kosom, kojom je zamenila svoje duge smeđe lokne po kojima je poznata od samih početaka svoje karijere. Ali drastična promena imidža ostala je u senci ljutnje njenih obožavatelja koju je izazvalo Lanino neodogovorno ponašanje na predstavljanju njene knjige poezije “Violet Bent Backward Over The Grass”.

Ono što im je zapravo zasmetalo je zaštitna maska koju je Lana po svemu sudeći htela da uskladi s lepršavim kratkim kombinezonom koji je nosila, od koje mešutim nema baš nikakve koristi jer je izrađena od prozirnog, mrežastog materijala.

Da li smatrate da je ovaj potez poznate pevačice za osudu?

 

Lana je za vreme čitanja odlomaka iz svoje knjige bila u posebno ograđenom prostoru, ali ispostavilo se da je kasnije snimala selfije s obožavateljima koje su oni delili na društvenim mrežama.

Neki od pratilaca prozvali su je neodgovornom i opasnom za sebe i druge. U odbranu pevačice stala je njena sestra koja je odgovorila na besne komentare , poručivši im da je Lana bila od svih udaljena pet do šest metara i da je njen test na koronavirus bio negativan.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on Oct 2, 2020 at 6:40pm PDT

- Ne mogu da verujem da Lana stvarno nosi ovakvku masku i komunicira s ljudima. To je tako neodgovorno”, “Zašto se ona nalazi u gomili ljudi i nosi ovakvu masku. Volim Lanu, ali ovo je neverovatno neodgovorno”, “Devojko, usred pandemije smo”, “Lana je odrasla žena i ne bi trebalo da joj se govori šta da radi, ali nošenje takve maske je opasno za nju i za druge - samo su neki od brojnih komentara koji se se proširili društvenim mrežama.

Pročitajte i: