Demi Lovato
Instagram/ddlovato
Demi Lovato

Instagram/ddlovato

Demi Lovato, Foto: Instagram/ddlovato

Pevačica i glumica Demi Lovato zbog velikog obima posla i stresa dobila je višak kilograma zbog kojih je ugrozila zdravlje, a nakon uspešne dijete, uspela je da se oslobodi svega što joj smeta.

Demi ističe da ranije nije bila racionalna kada je hrana u pitanju, te dijeta i teretana u njenom slučaju nikada nisu bili na istom tasu.

– Pre sam znala da kada nešto pojedem nakon toga odmah otrčim u teretanu. To nije sreća i to nije sloboda – rekla je pevačica, a kako bi postigla zdraviji režim vežbanja i ishrane, glumica je morala da se odvikne starih navika.

– Ako sam uveče bila u hotelskoj sobi, oni bi mi odneli telefon kako ne bih mogla da naručim hranu, ili ako je u sobi bilo voća, oni bi ga sklonili kako ne bih jela dodatni šećer. Opasno je kontrolisati tu želju za hranom, ako se taj neko oporavlja od poremećaja u ishrani – ispričala je pevačica.

Kada je prestala da broji kilograme i kada više nije sebi stvarala pritisak, ona je uspela da smršta i kako kaže sada je mnogo spokojnija.

– Više ne brojim kalorije i više ne preterujem s vežbanjem. Više se ne ograničavam i što je najvažnije, ne živim svoj život prema pravilima svoje dijete. Uz sve to, uspela sam da izgubim kilograme, sasvim slučajno. Osećam se puna mudrosti, mira, spokoja, sreće i ljubavi – zaključila je Demi Lovato u šouu Elen Dedženeres.

PROČITAJTE JOŠ: