Otkriveno šta je Kim Kardašijan navela kao razlog za razvod braka od Kanjea, kao i kome će pripasti starateljstvo nad decom!

Ćerke Nort i Čikago, kao i sinovi Sejnt i Psalm, oboma su prioritet i potrudiće se da im pruže što lepše detinjstvo

Kim Kardašijan i Kanje Vest
Kim Kardašijan i Kanje Vest, Foto: Shutterstock

Ćerke Nort i Čikago, kao i sinovi Sejnt i Psalm, oboma su prioritet i potrudiće se da im pruže što lepše detinjstvo.

Kim Kardašijan i Kanje Vest, na veliko iznenađenje pre svega tamošnje javnosti, rastaće se, prema trenutnim navodima, izuzetno prijateljski. Došavši u posed prikanterija, „ET” ističe da je zvezda „U korak s Kardašijanovima” navela „nepremostive razlike” pošto je podnela papire za razvod, a zatim će se „sređivati zajedničko starateljstvo” nad četvoro dece koje su dobili u braku – Nort (7), Sejnt (5), Čikago (3) i Psalm (1).

Kim će predstavljati čuvena „razbijačica holivudskih brakova”, advokatica Lora Vaser, poznata po tome što uglavnom zastupa zvezde i to u daleko dramatičnijim rastavama.

Prema ugovoru koji su sklopili pre braka, sve što imaju – deliće se na pola, a kako među njima nema „zle krvi”, jedino što je „ostalo u vazduhu” je kada je tačno Kim poželela isprva da se razvede. Mnogi sumnjaju da je izvesna rasprava iz decembra 2020. godine bila „kap koja je prelila čašu”.

– Ovo je samo formalnost – tvrde za tamošnje medije, pak, s druge strane:

Oni nisu zajedno već neko vreme, ali su veliki prijatelji i njihova ljubav je zaista velika. Jednostavno, došlo je vreme za razvod. Deca su im prioritet, te neće u potpunosti prekidati odnos, zbog njih. Kim je sigurna da će biti okej. Trebaće im samo malo vremena kako bi se navikli na „novo normalno”.

Da li će reperov bipolarni poremećaj uticati na starateljstvo pogledajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi