Doli Parton
Printscreen
Doli Parton

Printscreen

Doli Parton, Foto: Printscreen

Kantri pevačica Doli Parton je se nestrpljenjem iščekivala da primi prvu vakcinu protiv koronavirusa, a kada je došao ovaj trenutak, pohvalila se pratiocima na drušvenim mrežama, pozivajući ih da slede njen postupak i urade isto.

Doli je usnimila ceo proceo tokom vakcinacije prilikom čega je bila veoma raspoložena, pa je čak i zapevala.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Dolly Parton (@dollyparton)

Doli dobija dozu svog leka – napisala je u opisu snimka koji je objavila na Instagramu. Čak je i zapevala u ritmu svoje poznate pesme „Džolin”, samo je tekst promenila da bude u duhu vakcinisanja.

Konačno ću dobiti vakcinu, tako sam uzbuđena. Čekam već neko vreme, dovoljno sam stara da je dobijem i dovoljno sam pametna da je dobijem. Želim svima da kažem da i vi to treba da uradite. Mislim da svi želimo da se vratimo u normalu, šta god to bilo. Samo želim da ohrabrim sve, jer čim počnemo da se osećamo bolje, pre ćemo se vratiti u normalu – pričala je Doli koja je vakcinisala se u medicinskom centru Univerziteta Vanderbilt u Nešvilu.

Podsetimo, Doli je u aprilu prošle godine donirala milion dolara Univerzitetu Vanderbilt, u nadi da će im tako pomoći da pronađu delotvornu vakcinu protiv koronavirusa, na čemu oni svakako marljivo rade, a zbog ovog gesta su je na društvenoj mreži Tviter ubrzo su je i prozvali – spasiteljkom od kovida.

PROČITAJTE JOŠ: