Džon Travolta Keli Preston
Shutterstock
Džon Travolta Keli Preston

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Smrt supruge slavnog glumca Džona Travolte, 57-godišnje Keli Preston ostavila je javnost u šoku, jer tek je nekoliko njoj najbližih ljudi znalo o teškoj bolesti s kojom se borila poslednje dve godine.

Te dve godine, a i one mnoge pre njih, Keli je proživela u srećnom braku sa Džonom i njihovom decom, a to koliko ih je volela, često je znala i da podeli na društvenim mrežama.

Njena je poslednja objava na Instagramu je iz juna ove godine, kada je objavila porodičnu fotografiju povodom Dana očeva.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Kelly Preston (@therealkellypreston) дана 21. Јун 2020. у 8:42 PDT

- Srećan Dan očeva najboljem tati kojeg poznajem, volimo te - napisala je Keli uz fotografiju na kojoj nasmejana pozira s Džonom, 20-godišnjom ćerkom Elom i 9-godišnjim sinom Benjaminom, a uz nju je objavila i fotografiju sa sinom Džetom, koji je preminuo 2009. godine na Bahamima, nakon što je usled napada pao u kadi i udario glavom. Naime, Džet je bio autističan, te je imao napade od rane životne dobi.

Koliko je volela Džona i nakon 29 godina braka, svedoči i objava koju mu je posvetila prošle godine, na godišnjicu braka.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Kelly Preston (@therealkellypreston) дана 8. Феб 2020. у 6:48 PST

  - Mom najdražem Džonu, najdivnijem muškarcu kojeg poznajem. Dao si mi nadu kada sam bila izgubljena, strpljivo me voleo i bezuslovno. Nasmejao me više od bilo kog drugog ljudskog bića. Ti si tata iz sna i činiš život toliko zabavnim. Verujem u svoju ljubav prema tebi. Znam da ću s tobom biti dobro, šta god da se dogodi. Volim te zauvek i potpuno. Srećna ti 28. godišnjica braka - napisala je Keli tada.

Komentari (1)

beba

13.07.2020 19:46

Bas je bila slatka...