Trevor Noa
Profimedia
Trevor Noa

Profimedia

Trevor Noa, Foto: Profimedia

Trevor Noa, televizijski voditelj, pisac i komičar, otvorio je „Gremi” govorom koji je mnoge ostavio bez reči. On je uporedio prestižnu dodelu nagrada s neredima na Kapitolu krajem prošle godine, našalio se na račun kraljevske porodice, spomenuo drogu… Svojim monologom je napravio nezaboravnu uvertiru u nezaboravno veče, posle kog su se mnogi zapitali – ko je zapravo on.

Onima koji su ga malo bolje pratili bilo je jasno da je u svom stilu „pokrio”:

Trevor Noa

Profimedia

Trevor Noa, Foto: Profimedia

"Kraljesvku dramu"

– Nominovani će tokom svojih kategodija biti prilično blizu. Tako da će pod tim šatorom biti više tenzije nego na sledećem okupljanju u Bakingemskoj palati.

Godinu "Zoom-a"

– Ovo nije neka pozadina kao sa „Zoom-a”, ovo je stvarnost. Neće nikakav rođak da prođe iza mene kao od majke rođen, iako sam mu naglasio da imam baš važan sastanak. To se večeras neće desiti.

"Belo"

– Ovo je izuzetno retka svetkovina tokom koje će štapići za bris biti jedine belo koje će prolaziti ljudima kroz noseve. Sigurnost, pre svega.

"Borisa Džonsona"

– Neverovatno mi je to da je neko tako zgodan i talentovan, kao Hari Stajls, iz istog mesta kao i Boris Džonson.

"Trampove pristalice"

– Kao što vidite, napolju smo. Uživamo u vazduhu Los Anđelesa, što znamo svi da može biti veoma opasno zbog kovida, ali spremni smo na taj rizik. Večeras će se odviti najveći događaj an otvorenom. Ako izuzmemo nerede u Kapitolu…

Trevor Noa

Profimedia

Trevor Noa, Foto: Profimedia

Trevor je rođen 20. februara i nedavno je proslavio 37. rođendan. Politički je komentator, pisac, producent, kao i televizijski voditelj, glumac i komičar. Poliglota je i retko kad propušta priliku da kaže svoje mišljenje. Jednom prilikom, naglasivši kako nije oženjen, dodao je da s tim nema ništa protiv, ali da smatra da parovi ne moraju da žive zajedno.

Inače, u vreme kada se rodio, međurasni brak njegovih roditelja bio je ilegalan, na šta često i sam stavlja akcenat, govoreći o tom periodu. Sa drugim suprugom svoje majke, od kog se ona razvela 1996, doživeo je maltretiranje zajedno sa njom. Kasnije, tokom idućeg braka, bivši ju je upucao u nogu i glavu, ali srećom promašio sve glavne centre i nerve. Posle nemilog događaja, imala se samo „manju povredu nosa”, pisali su strani mediji. Kada mu se nova suprotstavio preko telefona, zaprećeno mu je da će izgubiti život – i tako je Noa iz Johanesburga došao u Los Anđeles.

PROČITAJTE JOŠ: