Krisi Tajgen
Printscreen
 Krisi Tajgen

Printscreen

Foto: Printscreen

Proteklog vikenda šarmantna trudnica primljena je u bolnicu nakon što je mesec dana imala krvarenja. Sada je rešila i da javno govori sa problemima kroz koje prolazi.

Krisi Tajgen

FOTO: PRINTSCREEN

 FOTO: PRINTSCREEN

- Svi već znate da sam poslednjih nedelja na posebnom režimu održavanja trudnoće tokom kojeg mi je preporučeno striktno mirovanje. Bukvalno ne ustajem iz kreveta, sem zbog odlaska u toalet. Sve vreme imam krvarenje koje maltene ne prestaje. Pričam o krvarenju koje je mnogo gore nego kada imamo menstruaciju. Svaki put kada bih otišla u toalet, krvarila bih. Gde god da sednem ili legnem, ostavila bih tragove krvi - počela je svoju priču Kristi dodavši da se pored svega ona dobro oseća, što je prosto neverovatno.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Sep 17, 2020 at 3:06pm PDT

- Jednostavnim rečnikom objašnjeno, moja placenta je veoma oslabila. Beba se u poslednje vreme sve više pomera, više nego pre. On je moj mali hrabri borac. Beba je zdrava i zbog toga se trudim da budem što pozitivnija. Lekari mu daju pozitivne šanse da sve bude u redu i ja se zaista trudim da što više ležim i prikupljam snagu da prođemo ovaj period - poručila ke Krisi.

Fanovi su joj nakon ovog iskrenog obraćanja pružili punu podršku, a posebno žene koje su i same prolazile kroz komplikovane i rizične trudnoće.

Pročitajte još: