Elen De Dženeres
YouTube/printscreen
Elen Dedženeris

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Kako navodi britanski “Mirror”, jedan od sagovornika ovog medija ispričao je kako je Elen pre četrdeset godina, pre nego što je postala slavna, uživala u tome da se ponaša zlobno prema njegovom sinu Benu. To je potvrdio i sam Ben, koji danas ima pedeset dve godine. Prisetio se kako se Elen, koja je tada radila za njegovu majku u agenciji za zapošljavanje, okrutno šalila na račun njegove prekomerne težine.

“Elen je stalno kritikovala moju odeću i moju težinu. Ona se šalila, ali je bilo zlobno. Govorila mi je da sam grozan i debeo. Pričala mi je i da sam glupkast. Ja sam bio samo dete, a ona odrasla žena koja je uživala u tome da vidi da sam uznemiren”, rekao je on.

Elen Dedženeris

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Ben je takođe ispričao pomenutom mediju da za tako nešto “ne postoji izvinjenje”, kao i da je Elen, kako je rekao, “jednostavno zla osoba”.

Elen se trenutno suočava sa ozbiljnim optužbama za zlostavljanje na radu, zbog čega je pokrenuta i zvanična istraga protiv nje, producenata i njene emisije. U svom obraćanju zaposlenima, Elen je rekla i kako je prvog dana emitovanja emisije rekla svim zaposlenima da niko ne sme da podigne glas i da prema svima treba da se odnose s poštovanjem.

Elen De Dženeres

Shutterstock

Foto: Shutterstock

“Kao neko koga su osuđivali i ko je umalo izgubio sve što ima samo zbog toga što je bio ono što jeste, iskreno razumem i duboko saosećam s onima na koje su drugačije gledali, koji su tretirani na nepravedan način ili – još gore – koji su odbačeni. Pomisao da se bilo ko od vas tako oseća, zaista mi je grozna”, napisala je Elen.

Pročitajte i: