Princ Hari
Youtube/printscreen
Princ Hari

Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

Prema pisanju stranih medija princ Hari doživio je nervni slom, te je hitno prevezen u psihijatrijsku kliniku.

Princ Hari

Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

- Hari je sam priznao da ne može da veruje koliko mu se život promenio i izokrenuo naglavačke. Megan ga je prisilila da odbaci svoju porodicu, prijatelje kako bi ona mogla da slediti svoj san da postane holivudska glumica - ali to se pretvorilo u njegovu najgoru noćnu moru, - rekao je izvor, pa dodao je kako se Hari oseća izgubljeno i usamljeno jer u Los Anđelesu nema prijatelje.

- Jedini ljudi koje vide su zvezde s A-liste sa kojima se Megan sprijateljila kako bi pokrenula svoju karijeru i postala superzvezda" - rekao je te opisao kako je došlo do Harijevog živčanog sloma.

Princ Hari

Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

- Princ i Megan su se svađali oko toga kako će izgledati njihov život u SAD-u kad se završe mere karantine, što ga je dovelo do tačke pucanja. Završio je u obližnjoj klinici za lečenje mentalnih bolesti Čuo sam da boluje od PTSP-a, koji je prouzrokovala smrt njegove majke, a sadašnja situacija i trauma zbog odvajanja od kraljevske porodice mu je to pogoršala,- rekao je izvor za gorepomenuti magazin.

Komentari (2)

Jelena

21.05.2020 03:30

Juh! Uh bas mi ga zao! Neka malo vidi kako je Meghan bilo u Kraljevini samo sto njega nisu svi od reda, svaka susa od novinara u USA zvakala pa pljuvala i razvlacili na krstu po novinama i TV. Razmazeno deriste naviklo da zivi sa tudje grbace i da mu se sve servira na srebrnoj tacni. Da se izivljava sa prijateljima po polo igrama dok mu zena i dete trunu ubijeni u pojam u nekoj supi iza dvorca. Prvi puta treba da zavrne rukave, da bude musko i uzdrzava svoju zenu i dete.

zoran52

21.05.2020 06:25

Nije ni čudo,nema više posluga,ujutro mora ustati rano i ići po svež lebac, draga ogladni uvek.