Megan Markl, princ Hari
Profimedia
Megan Markl, princ Hari

Profimedia

Foto: Profimedia

Ceo svet bruji o Megan Markl i princu Hariju koji susu odlučili da objave pismo u kojem navode da se povlače iz javnog života, te da žele da se finansijski osamostale.

Već neko vreme deluje da je ovaj kraljevski par nezadovoljan svojim životom i javnim titulama koje im nameću brojne odgovornosti, a razlozi odluke koju su doneli su tema brojnih spekulacija. Neki tvrde da je glavni razlog kraljicina netrpeljivost prema Megan i Hariju, a sa druge strane, po njihovim potezima i izjavama jasno je da im život u kraljevskoj porodici nije bio potaman.

Megan Markl i Princ Hari

DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS /

 Foto: DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS /

Prvi znak da žele da se osamostale bio je kada su Megan i Hari rešili da otvore svoj profil na Instagramu, koji će biti nezavisan od profila Kesingtonske palate putem kojeg se porodica oglašava.

Nakon toga, vojvotkinja od Saseksa je priznala da se „teško" prilagođava kraljevskom načinu života, koji mediji netremice prate. Rekla je i da su je prijatelji iz Britanije upozoravali da „tabloidi" mogu da joj unište život. Na pitanje kako se nosi s tim, Megan je odgovorila:

„Odavno sam rekla H. - tako ga ja zovem - nije poenta života samo preživeti nešto , treba napredovati".

Megan Markl, princ Hari

Profimedia

Foto: Profimedia

Princ Hari je takođe govorio o problemima sa mentalnim zdravljem i pritiscima koje podnosi kao neko čiji je život stalno „plod menadžmenta".

Krajem prošle godine princ Hari i Megan su tužili novine "Mejl on sandej" jer su, kako kažu, nezakonito objavili njihovu privatnu prepisku. To je postala neiscrpna tema, a spekulisao se i da se kraljica sa ovakvom odlukom nije složila.

Hari je tada izjavio: „Izgubio sam majku, a sad gledam kako moja žena postaje žrtva istih moćnika". Njegova majka Dajana, princeza od Velsa, nastradala je 1997. godine u saobraćajnoj nesreći, kada he princ imao 12 godina. „Gledao sam šta se dogodi nekom koga volim, kada prestanu da ga posmatraju kao ljudsko biće".

On je istakao i da je njegova supruga „postala jedna od poslednjih žrtava britanskih tabloida", kao i „bezobzirne kampanje" i „nemilosrdne propagande".

Megan Markl

Profimedia

Foto: Profimedia

 

Komentari (2)

??????

09.01.2020 19:15

Bila lepa ali i glupa.

ja

10.01.2020 10:47

To je muz kad podrzava svoju zenu!