Megan Markl i Princ Hari
DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS /
Foto: DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS /

Princ Vilijam i Kejt Midlton podelili su sliku na kojoj ih je Hari tukao u trci na društvenim mrežama, dok je tviter nalog kraljevske porodice objavio sliku vojvode od Saseksa sa kraljicom

Princ Villiami Kate Middleton ostavili su razlike sa princom Harrijem na stranu jer su imali obzira da on puni 36 godina.

Par je objavio snimak Harrija koji ih je pobedio u trci 2017. godine, uz natpis: "Želeći danas srećan rođendan princu Harriju!"

Ostali kraljevi takođe su delili svoju naklonost prema Harriju, koji je napustio kraljevsku porodicu i uputio se u Ameriku ranije ove godine - prenosili su svi svetski mediji.

Zvanični nalog kraljevske porodice na Tviteru delio je sliku Harija koji se smeje pored kraljice.

-  „Čestitajući vojvodi od Saseksa veoma srećan rođendan“ - napisano je na zavničnom tviter nalogu kraljevske porodice

Tim princa Čarlsa na društvenim mrežama podelio je sliku oca i sina kako se zajedno smeju 2014. godine.

Tokom poslednjeg službenog angažmana pre nego što su napustili kraljevsku porodicu, Hari i supruga Meghan Markle navodno su bili "veoma razočarani" nakon što su izostavljeni iz kraljevske povorke.

Takođe se tvrdi da su Vilijam i Kejt „jedva prepoznali“ Megan i Harija, uprkos njihovim naporima da se pozdrave.

Harri i Meghan su spremni za rođendan sa sinom Archiejem.

Par koji je napustio Ujedinjeno Kraljevstvo u martu ove godine, kupio je dvorac vredan 11 miliona funti u Santa Barbari u Kaliforniji, nakon kratkog boravka u Kanadi.

 Foto: Youtube/printscreen

Prošle nedelje objavili su da su vratili 2,4 miliona funti novca poreskih obveznika koji je prošle godine korišten za obnovu njihove kuće Frogmore Cottage u Vindzoru.

To dolazi nakon što su sa Netfliksom potpisali ogroman ugovor o 112 miliona funti za snimanje dokumentarnih filmova i dečijih programa.

PROČITAJTE JOŠ: