Kim Kardašijan
Shutterstock
Kim Kardašijan

Shutterstock

Foto: Shutterstock

"Kim je isplanirala ceo razvod, ali ona čeka da on prođe kroz svoju poslednji ispad", otkrio je izvor.

Tokom poslednjih nekoliko meseci, Vest je počeo oštro da kritikuje pobačaj, a otkrio je i kako je Kim zamalo pobacila njihovo najstarije dete, ćerku North Vest.

"Istina je da smo se razveli!" Naš poznati pevač ŠOKIRAO - doživeo krah braka, pa spomenuo podelu imovine!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 28, 2020 at 9:36am PDT

"Skoro da sam ubio svoju ćerku", rekao je tokom jednog događaja u julu. Nedugo posle toga, Kim se oglasila i otkrila javnosti kako se njen suprug bori s bipolarnim poremećajem. Tada nije htela da se razvede od njega pa su svom braku dali drugu šansu.

Ipak, u septembru je Vest opet počeo sa svojim ispadima po društvenim mrežama. Između ostalog, ponovo je pokrenuo temu pobačaja. U razgovoru s Nikom Kenonom rekao je da je njegovo najveće dostignuće još uvek biti dovoljno osetljiv da plače na ideju da je skoro pobacio sopstvenu ćerku.

Kim Kardašijan

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Vest je i inače poznat po kontroverznim nastupima, a u javnim nastupima često govori besmislice i priča nepovezano, često sa snažnim religijskim kontekstom, što može biti posledica bipolarnog poremećaja. Nedavno je na društvenim mrežama objavio i snimak na kojem se vidi kako urinira na svoju nagradu Gremi. Na taj način je protestovao protiv muzičke industrije.

Pročitajte još: