Sandra Bulok
YouTube/printscreen
Sandra Bulok

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Tada nije mogla ni da zamisli da će uspeti u svojoj nameri da postane cenjena glumica. Juče je proslavila 56. rođendan, a ostala je "prizemna" kao malo koji glumci. Upisala je glumu na "East Carolina University", bila je proglašena kraljicom mature, a po završetku fakulteta preselila se u Njujork i započela svoju karijeru.

Mnogi se rado sete njene uloge u romantičnoj komediji iz 1995. "Dok si ti spavao", ali malo njih zna da je ta uloga zapravo bila namenjena Demi Mur.

Sandra Bulok

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Za glavnu ulogu u filmu "Priča o prvaku" 2009. godine je osvojila Oskara, a filmovi "Prisila na brak", "Žestoke devojke" i "Gravitacija" doneli su joj veliku zaradu. Štaviše, 2012. je ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najplaćenija glumica na svetu s plaćom od oko 55 miliona dolara.

Nakon što je u mladosti imala niz romansi i strastvenih veza, Sandra se udala za Džesija Džejmsa. Očito nije znala da se radi o velikom holivudskom preljubniku, koji je partnerke varao s više žena istovremeno. Često su se njeni obožavatelji pitali zašto joj njeni prijatelji koji su bili u tim krugovima nisu rekli za njegovu sklonost ka varanju.

Sandra Bulok

Shutterstock

Foto: Shutterstock

A da su joj i rekli, Sandra verovatno ne bi marila za to. Kao što nije ni kad se nakon četiri godine braka sa Džesijem borila za starateljstvo nad njegovim detetom iz prethodnog braka s p*rno zvezdom Dženin Lindemalder. Nije joj bilo stalo do tuđeg mišljenja, a kad je dete pripalo njima, znala je da je učinila pravu stvar.

Godine 2010. je nekoliko žena izjavilo da su spavale sa Džejmsom dok je bio u braku sa Sandrom. To je bila kap koja je prelila čašu, pa je glumica podnela papire za razvod uprkos tome što je Džejms govorio kako je bolestan, te se čak prijavio u kliniku za rehabilitaciju kako bi prestao da bude ovisan o s*ksu.

Sandra Bulok

Shutterstock

Foto: Shutterstock

U međuvremenu, glumica je usvojila sina Luisa i ćerku Lajlu, a od 2015. godine je u vezi s fotografom Brajanom Rendelom, koga skriva od očiju javnosti.

Inače, svetski mediji su nedavno pisali o tome da Sandra Bulok čeka svoje prvo biološko dete. Kako su naveli izvori bliski glumici, glumica vešto skriva stomak, a jedino što je odaje je to što se potpuno povukla iz javnosti, više ne odlazi ni na treninge, a na zabavama je odbijala da pije alkohol.

Inače, Sandra je poslednje dve godine, kako kaže izvor, pokušavala da zatrudni uz vantelesnu oplodnju.

Pročitajte i: