Sara Mišel Geler
Profimedia
Sara Mišel Geler

Profimedia

Sara Mišel Geler, Foto: Profimedia

Sara Mišel Gelar i Fredi Princ Džunior jedan su od najdugovečnijih parova Holivuda. Upoznali su se na setu „Znam šta ste radili prošlog leta” 1997. i jedno vreme bili samo dobri prijatelji, da bi na kraju svoju romansu krunisali brakom 1. septembra 2002. godine i osnovali porodicu.

Nedavno, glumac se za strane medije prisetio trenutka kada ga je sadašnja supruga „kupila”, pa otkrio da se to desilo tokom jedne večere na koju su bili otišli. Na veliko iznenađenje mnogih, u pitanju uopšte nije bio neki romantičan gest.

Sara Mišel Geler

Profimedia

Sara Mišel Geler, Foto: Profimedia

– Tada, devojke u Holivudu, tačnije glumice, nisu jele. Hranu, mislim. Jele su salate – prisećao se Fredi tokom jednog intervjua koji je dao putem Fejsbuk lajva, pa nastavio: Sara je otišla sa mnom na večeru i, seli smo, a ona je na moje veliko iznenađenje jela sve. Čak i krabe koje bi puštai prvo da pređu preko stola, pa ih tu na mestu hvataju i spremaju u nekakvom ulju. Znam da sam pomislio: „Au, ona je sjajna”.

Sara je imala 22 a Fredi 23 godine kada su se družili. Venčali su se tri godine stariji.

– Otkako smo počeli da se zabavljamo, drugu nisam ni pogledao. Niti sam želeo, uopšte – rekao je jednom prilikom Fredi za „People”: Iako smo rekli jedno drugom da ne verujemo u brak, nekako sam znao da ćemo se venčati, jednoga dana. Znao sam da ću da je zaprosim, samo nisam znao kada i gde. Kad se i to konačno desilo, na svu sreću, bili smo „na istoj strani” – dodao je glumac.