Kolin Nolan
Alo.rs
Kolin Nolan

Alo.rs

 Foto: Alo.rs

Popularna britanska pevačica i voditeljka Kolin Nolan se potpuno slomila u emisiji "Lus" kada je progovorila o svojim sestrama koje se bore sa opakom bolešću.

Iako su Linda i Ana na kraju svoje hemoterapije, Kolin je otkrila da su one veoma uplašene i očajne.

- One su veoma hrabre, ali se mnogo plaše. Ana se sada bori i sa anksioznošću, do sada nikada nije imala problema sa tim, a Linda je očajna zbog gubitka kose - rekla je pevačica.

Ona je onda govorila o njihovim dobrim, ali i lošim danima.

Kolin Nolan

Printscreen/You Tube

Foto: Printscreen/You Tube

- One su i dalje nasmejane i vesele. Sigurno imaju mnogo loše dane, očigledno, a meni je mnogo teško jer ne mogu da ih vidim, jer je to rizično za njih - rekla je Kolin u emisiji.

Njima dvema je dijagnostikovan kancer u samo par dana razlike. Ana je bila prestrašena i rekla da se plaši smrti.

- Mnogo se plašim da ću umreti! Ne želim da umrem! Volim svoj život - pričala je Ana, jedna od sestara.

Voditeljka i pevačica Kolin je otkrila da je razmišljala o mastektomiji obe dojke, nakon dijagnoze sestara, pa otkrila da oseća neku vrstu krivice.

- Nije da osećam krivicu, jer ja nisam obolela, nego osećam krivicu što se ja plašim, dok njih dve žive sa tim, ali kako da ne budem uplašena, kada neko toliko blizak meni je oboleo - rekla je Kolin.

Kolin Nolan

Printscreen/You Tube

Foto: Printscreen/You Tube

- Razmišljala sam o mastektomiji obe dojke, kada vidim kroz šta njih dve prolaze. Ležim u krevetu i gledam svoje grudi i razmišljam kako su one dve vremenske bombe i da bi trebalo da ih se rešim. - rekla je Kolin.

Pročitajte još: