Natali Vud
YouTube/printscreen
Natali Vud

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Glumica Natali Vud je imala samo 22 godine u junu 1961. godine kada je postigla ogromnu popularnost i slavu igrajući u legendarnim filmovima "Priča sa zapadne strane" i "Sjaj u travi".

Osim toga, ostvario joj se i jedan od najvećih snova kada se udala za zgodnog glumca Roberta Vagnera (90), a ubrzo nakon venčanja dobili su i titulu jednog od zlatnih holivudskih parova.

Živeli su u luksuznoj vili na Beverli Hilsu uređenoj u antičkom grčkom stilu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Natalie Wood (@nataliewood) дана 7. Мар 2020. у 4:17 PST

Njihova bajka je prekinuta jedne noći kada je Natali otkrila da joj nema supruga u krevetu u kom su zajedno spavali.

Bilo je to ostvarenje jedne od njenih najgorih noćnih mora, da ostane sama u potpunom mraku, ali skupila je hrabrost i krenula da ga traži po svim prostorijama u kući.

Pronašla ga je u zagrljaju druge osobe. I to ne u zagrljaju druge žene, već Dejvida Kavendiša, koji je radio kao njihov batler. To je opisano i u njenoj najnovijoj biografiji koja daje odgovore na brojna pitanja.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Natalie Wood (@nataliewood) дана 21. Мар 2020. у 3:35 PDT

Autorka biografije Suzan Finstad kaže da Vagnerova seksualna izdaja nije samo uništila njihov brak, već se kao crni oblak nadvila nad njen ceo život, ali i misterioznu smrt 1981. godine.

Život je izgubila na haotičnoj plovidbi jahtom uz kalifornijsku obalu, čemu su navodno kumovale i velike količine alkohola.

Suzan u biografiji sugeriše da je tada 43-godišnja Natali, koja je bila slomljena zbog suprugove prevare, pokušala da učini Roberta ljubomornim i pijana ga je provocirala i flertovala sa njihovim prijateljem i kolegom Kristoferom Valkenom i tako izazvala svađu koja je završila njenim padom u more, pri kojem je niko nije spasao.

Iako je sve prikazano kao nesreća, Suzan je sada otkrila nove dokaze koji su ukazali da Natalina smrt nije bila slučajna, što je policiju iz Los Anđelesa podstaklo da otvori slučaj 2011. godine. Godinu dana kasnije zvanični uzrok glumičine smrti više nije bilo slučajno utapanje, već utapanje pod neodređenim okolnostima.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Natalie Wood (@nataliewood) дана 20. Мар 2020. у 2:17 PDT

Robert Vagner, koji danas ima 90 godina, negirao je bilo kakvu umešanost u njenu smrt, ali 2018. godine policija ga je proglasila sumnjivim, pa su tako klasifikovali i njenu smrt.

Sve to dovelo je i do toga da Natalina sestra Lana i skiper jahte na kojoj se nesreća dogodila tvrde sa sigurnošću da ju je Robert ubio.

Natali je zaista bila jedna od najvećih zvezda svog vremena, a ostala je zapamćena po jednoj od najmisterioznijih smrti u svetu slavnih. Sa samo osam godina je dobila glavnu ulogu u filmu "Čudo u 34. ulici", a pre nego što je napunila 25 godina imala je čak tri nominacije za Oskara.

Neki su je prikazivali kao manipulatorku, egocentričnu osobu koja je omalovažavala druge i bila nesigurna, i govorili da je već u tinejdžerskoj dobi imala ljubavnike.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Natalie Wood (@nataliewood) дана 31. Јан 2020. у 2:18 PST

Suzan Finstad citirala je njenog prijatelja Roberta Redforda (83), koji je izjavio da je Natali bila dobra duša i da je na nju veliki uticaj ostavio nasilni otac alkoholičar, ali i ambiciozna majka koja je bacila Natali u ruke mnogo starijih muškaraca kako bi joj "pomogli" oko karijere.

Tako je navodno imala aferu s 38-godišnjim Frenkom Sinatrom kada je imala 15 godina i bila je "prisiljena" na seksualni odnos sa 43-godišnjim rediteljem Nikolasom Rejom kako bi dokazala da može da igra "lošu devojku" u filmu "Buntovnik bez razloga".

U osam godina starijeg Vagnera bila je zaljubljena od detinjstva. Pre njega bila je u kratkoj vezi s Elvisom Prislijem, ali Robert je bio taj koji joj ukrao srce, a kako se čini, i život, bukvalno.