Insta
Instagram/Printscreen
Insta

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Britanska starleta Kejti Prajs slomila je oba stopala tokom odmora u Turskoj. Ona je završila u hitnoj pomoći, moraće na operaciju nakon koje neće moći da hoda tri do šest meseci, a na Instagramu je objavila fotku svojh nogu u gipsu i obavestila fanove o onome što joj se desilo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice) on Jul 30, 2020 at 11:16am PDT

Kejti je uživala u luksuznom letovalištu sa svojim dečkom Karlom Vudsom i dvoje dece, a noge je povredila tokom posete tematskom parku "Land of Legends". Kejti je skakala sa zida i slomila pete na oba stopala i sad je čekaju meseci agonije.

- Da, istina je da sam slomila stopala. Moram oba da operišem i ugradiće mi šipke, pa neću moći da hodam tri do šest meseci - napisala je Kejti na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice) on Jul 7, 2020 at 3:40am PDT

Istakla je da je njen dečko Karl bio neverovatan i brinuo se o njoj, jer joj je za sve sada potrebna pomoć. Starletin prijatelj je otkrio da je ovo najgore što joj se moglo dogoditi, jer je taman uživala u vremenu s dečkom, a poveli su i njenu ćerku Princes i sina Juniora sa sobom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice) on Jul 19, 2020 at 12:19pm PDT

Provela je celu noć u hitnoj službi s pukotinom na obe pete. Prolazila je kroz nezamislivi bol, ali je još veća briga što mora da se vrati kući i da brine o svoje petoro dece, a ne može da hoda. Par se zbog povrede vratio hitno u Veliku Britaniju da bi Kejti mogla na operaciju.

Podsetimo, Kejti i Karl su u vezi od juna i nedavno se nagađalo da su se verili zbog njenog novog, blještavog prstena. To ne bi bilo čudno za starletu, koja je poznata po brzinskim brakovima i veridbama nakon kratke veze. Takođe, ona ima petoro dece sa tri različita partnera, a decu odgaja sama.

PROČITAJTE JOŠ: