policija
Printscreen
policija

Printscreen

Foto: Printscreen

Reper Lil Marlo pronađen je mrtav nakon pucnjave na autoputu u centru Atlante, a policajci veruju da se radi o "ciljanom napadu" na repera, piše TMZ.

Reper je tragično nastradao u 31. godini života u subotu uveče, 11. jula. Navodi se da se policija odazvala pozivu za saobraćajnu nesreću, pola sata pre ponoći, i pronašla repera kojeg su na mestu proglasili mrtvim.

Lil Marlo

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

- U to vreme inspektori veruju da je žrtva bila ciljana meta pucnjave i da rade na utvrđivanju okolnosti oko pucnjave - saopštila je policija Atlante.

- Po dolasku, službenici su locirali vozilo i pronašli mrtvog 30-godišnjeg vozača u vozilu. Preliminarna istraga kaže da se vozilo kretalo na I-285 u trakama Južne granice kada je vozač upucan - saopštila je policija.

Strani mediji pišu da zvanično uzrok smrtni nije poznat i da će ga tek utvrditi nakon obdukcije.

Lil Marlo

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Na društvenim mrežama su se pojavili video snimci mesta pucnjave na kojima se vidi kako je automobil Lil Marla navodno bio otvoren, sa otvorenim vratima na strani vozača.

Lil Marlo rođen je u Atlanti, a bio je poznat po hitovima "1st N 3rd", "F *** em" i "Time After Time", a mnogi svetski reperi oprostile su se od njega na društvenim mrežama.

 

Pročitajte još:

 

Komentari (1)

cacanin

13.07.2020 11:09

Kad se medjusobno ubijaju onda nikom ništa, ali ako je ubica belac e onda plaču i protestuju. Prosle godine u Čikagu je u stanu pronadjeno 10 mrtvih afroamerikanaca i dosta ranjenih, utvrdjeno da su se dve bande sukobile zbog droge. Poznati crni jutjuber nije verovao da se niko iz pokreta za njihova prava nije oglasio u medijima. Sam je zaključio da njih te smrti ne interesuju ako nisu ukljuceni beli policajci...