Kurt Kobejn
Profimedia

 

Kurt Kobejn

Profimedia

Foto: Profimedia

Udovica Kurta Kobejna više ne sliči na sebe. 55-godišnja Kortni Lav snimljena je u opuštenoj šetnji londonskim ulicama u društvu bivšeg stripera Aleksa Hemslija.

Kortni Lav

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

Aleks je 24 godine mlađi od nje, a par je proveo ceo karantin zajedno u Londonu. Bilo je to prvi put da se Kortni pojavila u javnosti nakon što je otkrila da je trezna 18 meseci, ali i prvi put da je uhvaćena s dečkom preduzetnikom koji je u mlađim danima radio kao striper u noćnim klubovima kako bi otplatio fakultet. Ipak, javnost nije šokirala njihova veza, već činjenica kako njeno lice izgleda doista neprepoznatljivo. To ne čudi jer se radi o ženi koja je imala zaista buran život koji je na njoj ostavio velikog traga.

Kantri Lav

Profimedia

Foto: Profimedia

Proslavila se kao pevačica i glumica ranih 90-ih na "grandž" sceni, ali prethodno je radila i kao prostitutka i striptizeta. Međutim, njeni problemi su počeli od ranog detinjstva, pa je već s 12 godina završila u popravnom domu. Takav život doveo je do godina zavisnosti o alkoholu i teškim drogama, što je njeno telo zapamtilo.

Kortni Lav

Profimedia

Foto: Profimedia