Princeza Dajana i princ Čarls
Profimedia
Princeza Dajana i princ Čarls

Profimedia

Princeza Dajana i princ Čarls, Foto: Profimedia

Imućna domaćica zavela je princa, iako ju je on zapravo voleo celog svog života. Princeza Dajana navodno je okretala medije protiv Kamile, suočila se s njom na jednom društvenom događaju a potom se pojavila i na televiziji.

Kamila je sve vreme nastojala da ne bude u javnosti, te tako niko nije mogao ni da je vidi, ni da je čuje. Ipak, iza te povučenosti krila se žena koja priprema svoj kontranapad.

Kamila je angažovala mladog spin doktora Marka Bolanda da uzvrati udarce. Naime, Dajana je tokom afere svog muža, ali i tokom razvoda, imala žestoku podršku javnosti. Zato se Kamila obratila svom advokatu da ga pita šta može da se učini, a on joj je preporučio da angažuje spin doktora. Cela njegova funkcija bila je da ispravi Kamilin narušeni imidž.

"Uvek zapamti da je Čarls imao grozno detinjstvo, i da su ga maltretirali i vršnjaci i roditelji", rekla je tada Kamila. Međutim, u anektama su Čarls i Kamila i dalje bili omraženi od strane naroda, pa su rešili da kontaktiraju novinarku Peni Džunor ne bi li im pomogla. U jeku tih događaja, poginula je princeza Dajana.

Tada se Kamila povukla, a Čarls je bio besan zbog statusa koji je njegova pokojna supruga dobila u javnosti, prenosi "Daily Mail". Kamila je nakon svega odlučila da pokuša da osvoji naklonost nacije, a u isto vreme da dobije odobrenje za vezu sa Čarlsom.

Uslovljeni:  Čarls i Kamila

profimedia

Uslovljeni: Čarls i Kamila, Foto: profimedia

 

Komentari (2)

ime odredjuje put

17.06.2018 16:23

samo njoj nije voda u grbi već....... Mogu misliti kakve bi kretene imao da se ozenio kamilom meeeeeeeee

gemo

17.06.2018 18:03

Za koga???? ccccccccccc